keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Christmas getting closer

lumisadepallo gingerbreads

Apua, pitkästä aikaa täällä blogin puolella! Ollaan jo hyvää vauhtia joulukuun puolella ja vaikka kuinka aloitin joulufiilistelyn ajoissa tänä vuonna, silti musta tuntuu, että mulle tulee kiire! Sunnuntaina pyysin Laura-serkun meille, pistin joululaulut soimaan ja pystytettiin meille joulukuusi ja leivottiin pipareita. Vaikka piparit ei mitään superhyviä ookaan, vastaleivottujen pipareiden tuoksu, jos joku, tuo joulumielen. Ens viikonlopulle oiskin sit varattuna pipareidenkoristelutalkoot Lauran kanssa, sillä viime vuonna tää meidän perinne jäi kokonaan välistä. Täytyy korjata vahinko sit tänä vuonna!

christams livbox

Laitoin jo hyvissä ajoin jotain lempparijoulukoristeita esille, kuten ekan kuvan lumisadepallon ja pari kuvaa ylempänä olevan joulupallon. Tänä vuonna itseasiassa mun ois tehnyt mieli laittaa kultaisia joulujuttuja esille, mutta omistan vaan kaikkea hopeista. Ostin kuitenkin kultaiset pallot kuuseen ja maton, jossa on hieman kultaista, joten yritän tyytyä niihin. Sain myös marraskuun Betteboxin blogin kautta (eli entisen Livboxin), josta löysin uuden kosmetiikkasuosikin, nimittäin Lumenen Bright eyes silmänympärysvoiteen. Mun edellinenkin silmänymärysvoidesuosikki oli Lumenelta, joten mulla oli tätä uutuuttakin kohtaan suuret odotukset. Ei pettänyt Lumene tälläkään kertaa!

selfie dw1

Saatiin myös Nikon kanssa etukäteisjoululahjat Daniel Wellingtonilta, mutta esittelen ne teille vielä myöhemmin paremmin. Mun instasta löydätte kuitenkin jo alennuskoodin Daniel Wellingtonille! Tuli muuten tuosta mun selfiestä mieleen, että oon ollut kyllä enemmän kuin tyytyväinen siihen, että uskalsin leikata hiukset reilusti lyhyemmiksi. Nyt jopa tuntuu, että ne on kasvanut jo vähän liian pitkiksi! Lyhyitä hiuksia on vaan niin paljon kivempi hoitaa ja oon jaksanut pitää hiuksia jopa joka päivä auki, koska ne ei ole aina tiellä auki ollessaan.

winter

Olipas hassua päivitellä teille kuulumisia pitkästä aikaa! Tavallaan blogiin kirjoittaminen tuntuu luontevalta ja kivalta pitkästä aikaa, mutta tavallaan tosi oudolta. Mulla on kieltämättä vähän huono omatunto, että oon päivittänyt blogia niin huonosti koko vuoden. Yleensä panostan asioihin täysillä tai sit en ollenkaan ja koska aikaa blogille ei aina meinaa löytyä, on helpompi vaan jättää kamera kotiin ja pitää tietokone visusti kiinni. Multa on kyselty jonkun verran blogin tulevaisuudesta, mutta en kyllä osaa sanoa yhtään, mitä tulee tapahtumaan. Selailen aina välillä omaa blogiani taaksepäin ja sillon oon aina super tyytyväinen, että oon jaksanut kirjoittaa blogia näinkin kauan. Tää on kuitenkin täynnä muistoja ja vaikka en oo kaikkea tänne suoraan kirjoittanutkaan, osaan kuitenkin ite lukea rivien välistä asioita sekä kuvien kautta sen hetkisiä fiiliksiä muistaa paljon. Mutta katsotaan, mitä tulee tapahtumaan! On mulla ainakin vielä muutama postaus teille tulossa, vielä kun saisin viimeisteltyä ne.

Ihanaa joulukuuta kaverit. 

8 kommenttia:

  1. Mistä noi lumihiutale ja peura/bambi muotit on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Palokan Cittarin sellasesta juhlakoristelukaupasta ostettu! :D Oiskohan sen nimi ollut jokin Confetti?

      Poista
  2. Eikä miten söpöjä piparimuotteja!
    Näytät jotenkin tosi onnelliselta tuossa kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, niin söpöjä! <3 Kiitos, mä oon ollu jotenkin tosi onnellinen viime aikoina ja just mietiskelinkin, että tää vuosi on pitkään aikaan ollut tosi hyvä :)

      Poista
  3. Saisiko kysyä, kun sulla oli jokunen joulu sit lahjat paketoitu sellasella ruskeella paperilla, niin mistä se oli?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon käyttäny sitä pari joulua! :) Se paperi ja sit se satiininauha molemmat on tigeristä!

      Poista
  4. Blogin kirjotus on kyllä monipiippunen juttu, välillä siitä tykkää ja välillä vihaa maailman eniten :D. Onneksippa kukaan ei siihen pakota niin kirjoittaa kun huvittaa :). Lyhyemmät hiukset sopii sulle ja näytät kyllä onnelliselta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :) Kiitos paljon, ihana et se näkyy :)

      Poista