tiistai 1. marraskuuta 2016

Fall things

fall1 blueberrypie teeleidi reminsynttärit livbox IMG_2292 yankeecandle

Ihanaa marraskuun ensimmäistä! Marraskuu on mulle aina ollut ensimmäinen talvikuukausi ja merkki siitä, et saan aloittaa joulufiilistelyt ihan luvan kanssa. Aattelin tulla kuitenkin jakamaan vielä vikat syksykuvat ennen jouluhössötyksiä! Tää on ollut tosiaan ensimmäinen stressitön syksy pitkään aikaan, kun en oo ollut koulussa ja en voi valittaa. Oon tänä syksynä yrittänyt ottaa kaiken ilon irti värikkäästä luonnosta, viettänyt aikaa kavereiden kanssa ja pitänyt Netflix maratoneja. Oon testaillut myös erilaisia kosmetiikkauutuuksia, kuten viidennen kuvan Livboxin* mukana tulleita tuotteita (tuo Moroccanoil hiustenhoitoöljy ja Lumenen Micellar -puhdistusvesi pääsi heti lemppareiks!). Tilattiin myös kaverin kanssa Kylie Jennerin lipkitit ja oon ihan rakastunut omaani. Tilasin sävyn Leo ja mulla on esim. ekassa kuvassa sitä huulilla. Niin ja syksyn tärkein päivä oli tietysti 22.10. kun meidän vauva täytti 4 vuotta!

Voin tunnustaa, että oon selaillut vanhoja joulukuvia koneelta ja googletellut kaikkia joulujuttuja jo netistä.. H&M home on tosi vaarallinen paikka aina tähän aikaan vuodesta, voisin vain tilata sieltä kaiken! Tänään voisin ehkä käydä ostamassa glögiä ja juoda sitä iltateen sijaan. 

Kenelle muulle marraskuun alku tarkoittaa joulukauden alkamista?

*Livbox saatu.

17 kommenttia:

  1. Sun blogi on ihana ja rakastan kaikkia sun kuvia, ne on niin laadukkaita ja kauniita! Mullakin alkoi tänään joulun odotus! :D Marraskuu on ihanaa aikaa. En malta oottaa sun jouluaiheisia postauksia :)

    VastaaPoista
  2. Täällä yks kuka kuunteli tänään joululauluja...Enää alle 2 kk jee! :) Kiva kuulla, että sulla on ollu stressitön syksy. Mukavaa loppusyksyä sinne päin! :)

    Erika

    VastaaPoista
  3. Täällä yks kuka kuunteli tänään joululauluja...Enää alle 2 kk jeejee! :D Kiva kuulla, että sulla on ollut stressitön ja rento syksy. Mukavaa loppusyksyä sinne päin, toivottavasti jatkuu samaan malliin! :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää näköjään on lähteny kahteen kertaan! Haha mut ihanaa, joululauluja! Mä päivitin tänään tietokoneen taustakuvaks jouluisen kollaasin <3 Kiitos samoin sulle Erika!

      Poista
  4. Oi että joulu!!! Mies ei vielä anna lupaa laittaa joulua vaan pitäisi muka malttaa joulukuun alkuun, sanoin vaan että ei pidä paikkaansa enkä voi luvata mitään. Nytkin kun hän on töissä soitan joululauluja, ehkä juhlin joulua jo nyt näin salaa ;)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tiiän ton! Miehet ei innostu joulusta samallalailla.. Mä just ilmotin et me voitais laittaa sellaset isot paperiset tähdet ikkunoihin niin sain vaan hymähdyksen vastaukseks :'D Taidan virittää ne huomenna ite vaan!

      Poista
  5. Tuo tumma tukka sopii sulle niin hyvin! Ja en kestä tota synttäri kuvaa, ihana!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään! Ja joo, siitä tuli aika söpö! :D

      Poista
  6. Toi sun tukka on kyllä niin täydellinen!
    Ja ihania kuvia muutenkin :)

    VastaaPoista
  7. Hei jee nyt joulufiilistelyn voi aloittaa vielä paremmalla fiilistelyllä kun saatiin luntakin jo :) täällä ainakin ollaan jo kovasti yritetty nauttia lumesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihanaa kun ulkona on lunta! Toivotaan ettei se sula pois ennen kevättä <3

      Poista
  8. Kirjoitatko enää koko blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna tulee luultavasti postausta, sillä sain juuri kuvat muokattua! :)

      Poista