tiistai 22. joulukuuta 2015

22. joulukuuta

xmas1 xmas3 xmas6 xmas2 xmas4 xmas7

Jouluaatto on ylihuomenna, what?! Sen kunniaksi kasasin kuusen sunnuntaina, katsoin kaksi jouluhömppää ja avasin eilen jo malttamattomana kaksi pakettia. Kyllästyin oottelemaan sen joulufiiliksen saapumista ja edellä mainitut teot on kyllä hieman helpottanut! Lisäksi muiden blogien joulupostaukset nostattavat joulumieltä ihanasti. Vielä ois kaksi päivää töitä ennen kun pääsee rauhoittumaan, mutta eiköhän ne mene nopsaa! Meidän piti tänään koristella Lauran kanssa pipareita, kun ollaan jouduttu lykkäämään sitä miljoona kertaa jo, mutta joudutaan perumaan se tältä vuodelta kokonaan, sillä Laura on niin kipee ja en halua ottaa riskiä, et saisin saman taudin. Plaah! Ens vuonna täytyy tehdä piparitkin jo marraskuun puolella ettei käy näin! 

Kiirettä on siis pitänyt, mutta huomisen aamuvuoron jälkeen aion vetää kunnon hölläilymoodin päälle! Meillä ei vieläkään oo joulupyhien suunnitelmat täysin selvillä, mutta toisaalta ihana, että voidaan mennä vähän fiiliksen mukaan. Veikkaan, että en paljon ehdi ja raaski istahtamaan koneelle enää ennen joulua, joten oikein ihanaa joulua jokaiselle teille ja nauttikaa tästä ajasta! 

ps. Loppuun vielä behind the scene -kuva, kun tuo kuvausassistetti vahtii tarkkaan, ettei piparit vaan tipahda lattialle kuvatessa. 

xmas5

10 kommenttia:

  1. Heii löysin sun blogis juuri ja ai vitsi miten ihania kuvia!! Muutenkin kirjotat silleen et tätä on kiva lukea !

    Itelläkin joulufiilis ihan kadoksissa, johtunee varmasti tosta jatkuvasta sateesta ja harmaudesta.. jos se lumi sieltä vielä jossain vaiheessa. Sain kyllä itsekin muutamilla joulupuuhilla nostatettua joulumieltä edes hiukan..varsinkin juuri nää muitten blogien joulupostaukset saa sen aikaan kummasti !

    Mukavaa joulua sulle ja käy ihmeessä kurkkaamassa munkin blogi :)

    http://sofia-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, harmaus ei kyllä kauheesti ainakaan kohota sitä joulumieltä.. :/

      Ihana kuulla, kiitos paljon! :) ihanaa joulua myös sulle! :>

      Poista
  2. Ihania kuvia niinkuin sulla aina! Tosi mahtavaa ja mukavaa joulua sulle Sara! <3

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos samoin Erika! <3 oot kyllä ihana kun jaksat piristää niin usein kommentilla! :)

      Poista
  3. Ihanan jouluisia kuvia!! Ja komppaan Sofiaa tuossa, että vesisade ja harmaus ei joulufiilistä oo oikeen kohottaneet, mutta sen sijaan oon innostunut lahjojen paketoinnista ja pakettien koristelusta ja jääkaapissa rauhassa sulava joulukinkku tuovat fiilistä valtavasti!

    Ihanaa joulua sulle!!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut.. Ei auta, ei se lumi taida tulla jouluks! :s mut onneks huomenna pääsee jo maistamaan kinkkua, se jos joku piristää :p kiitos, samoin!!

      Poista
  4. Ainakin tuon pumpulikoiran katse kertoo, että se asuu suurten sydänten kodissa; sillä joulu joulu on aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh remi ei vielä tiedä et mikä sitä jouluna odottaa kun joutuu pitämään tonttulakkia :D

      Poista
  5. Oikein ihanaa joulua teille kaikille ! ♥

    VastaaPoista