lauantai 21. maaliskuuta 2015

Treenimotivaatio?

Kuten kysymyspostauksessa vastasin, käyn päivittäin Remin kanssa lenkillä, 1-2 kertaa viikossa tanssiharkoissa ja n. kolme kertaa viikossa salilla. Paitsi nyt viimeiset kuusi viikkoa vai kauan mun harjoittelu onkaan nyt kestänyt. Päivittäiset lenkit on onneks pakko tehdä Remin takia, mutta se salilla käyminen.. Ensimmäisen viikon harjoittelun jälkeen olin ihan väsynyt iltaisin kaiken uuden oppimisen takia, mutta kun aloin päästä vauhtiin, ois mulla ollut energiaa käydä siellä salilla, mut jotenkin vaan oli liian myöhä / meen huomenna / tänään ei huvita.

sport3

Oon käynyt salilla nyt hmm kohta neljä vuotta pitämättä pitkiä taukoja. Sinne on aina ollut niin helppo mennä suoraan koulusta, kun on päässyt joskus kahdelta ja sit on ollut jo neljältä kotona. Niin, ja ennen oli lähes aina Enna pitämässä mulle treeniseuraa ja salille lähtemisen kynnys oli paaljon pienempi, kun ties, et voi aina välissä höpötellä jonkun kanssa. Nyt pääsen lähes aina viideltä tai kuudelta, joten salilla oisin vasta aika myöhään ja siinä masun kurniessa ei ekana tuu mieleen heittää treenikamoja niskaan ja suunnata salille. :D Aattelinkin, että nyt kun aamut on valoisia, voisin alkaa harrastamaan taas aamusaleilua! Musta aamu on muutenkin kaikista paras aika treenata, sillä siitä saa niin hyvän fiiliksen loppupäiväks eikä paikat mee niin jumiin, kun ne kuitenkin vertyy koko päivän, kun liikkuu ja tekee askareita. 

sport1

Hain vähän motivaatiota sinne salille lähtemiseen mistä muustakaan, kun uusista treenivaatteista haha! Mulle löysemmät topit urheillessa on ihan must ja mieluiten sellaset, joista vilkkuu paljon kivat urheilurintsikat. Sain yhteistyön merkeissä tilata House of Brandonilta uudet Niken urheilurintsikat ja Only playn urheiluhousut, jotta mun ois "pakko" mennä salille, et pääsen testaamaan noita. ;) Käyn nykyään siis meidän taloyhtiön salilla, jossa ei lähes ikinä oo keitään muita, joten sen kivojen vaatteiden vaikutuksen omaan fiilikseen huomaa selvästi. Tuonne salillehan vois pukeutua siis vaikka yöasuun, mut sit oma fiilis ois huomattavasti löysempi. :D

sport2

Oon välillä aika saamaton, joka ärsyttää mua suunnattomasti. Ehkä se on myös tätä saamattomuutta, että en vaan oo päässyt sinne salille asti näin pitkän tauon jälkeen? Anyways, viimeks kun kävin salilla, testasin tätä sarjaa ja olin niin hiestä märkä, kun vaan voi olla! Jos tiiätte jotain samantyylisiä hiki lentää -treenejä niin saa vinkata!

Mä lähen kohta töihin ja illalla ois sit toisten työkavereiden kanssa tiedossa illanistujaiset! Kivaa viikonloppua teille kaikille! 

33 kommenttia:

  1. Mä niin toivoisin välillä, että olisin aamuihminen. Pääsisin aamusin salille ja ennenkaikkea jos saisin hyvän treenin aikaseksi eikä tarttis enää illalla raahautua treenaamaan! Mutta kun ei niin ei :D aamulla en saa salilla itestäni mitään irti ja sarjojen välillä vaan haukottelen ja mietin millon voi lähtee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei! Musta taas tuntuu, et mä puolestani haukottelen iltaisin ja oottelen, et pääsis vaan kotiin rentoutuu. :D

      Poista
  2. Ihanat uudet treenivaatteet! :) Kivaa viikonloppua myös sulle! <3

    http://xoxosarita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tää ei nyt liityaiheeseen, mutta haluaisin vähän kysellä Remistä :) Olen siis itse ihan tosissani nyt miettimässä koiraa, mutta sopivan rodun miettiminen tuotttaa vaikeuksia. Miten hyvin sinusta mittelspitz sopii kerrostaloon? Onko kovin haukkuherkkä, niinku kaikkialla sanotaan? Ja kuinka paljon tarvii tilaa ja liikuntaa, kun itse asun kuitenkin yksiössä? Lenkin kyllät hoituis! Kiitos paljon, jos viitsit vastata näihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, miuu harmittaa kun siun blogii ei oo anonymous commenttei, sillä ois ihanaa kommentoida siulle ku siul on nii ihana blogi! !!!! <3 (nellille) -janica

      Poista
    2. Oonkin tehnyt postauksen aiheesta ja kannattaa käydä lukemassa se täältä: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2013/09/toivepostaus-juttua-remista.html ! :) Kyllä varmasti yksiössäkin pärjää mittelin kanssa, sillä ne ei yleensä kasva kauhean isoiksi (Remihän on siis ylikokonen) ja me käytetään Remiä sellanen tunti päivässä ulkona. :) Toi lenkkienkin ja liikunnan määrä riippuu koiran vilkkaudesta ja jos Remi on ollut esim. Nikon siskon kanssa koko päivän niin sit se ei ees halua pitkille lenkeille, mut sit jos se on viettänyt monta päivää vain meidän kanssa niin sit se alkaa kiusaamaan meitä, kun sille tulee tylsää ja sit yleensä pitkä lenkki auttaa siihen. :D

      Poista
  4. Nykyään aina sanotaan et "kiire on huono tekosyy olla menemättä salille et se on 5%sun päivästä" tms, ite meen 7ks töihin ja pääsen puol kaheksalta jos hyvin käy :D ei siinä yli 12tunnin jälkeen jaksa ku pitäs nukkuakki jne.. sitku on vapaapäivä ni tekee mieli vaa herkutellla ja nukkua :P
    Noh katotaa sit tulevaisuudessa jos työt helpottus! :) mut fyysistä työtä ja pitkää päivää tekevältä ei oo tosiaankaan tekosyy :) pointti oli siis sulle et aina ei oo pakko jaksaa, eikä tuntee siitä huonoo omatuntoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, muakin ärsyttää, et ihmiset väittää kiirettä vaan tekosyyks, itekin oon ollut tällä viikolla 48 h töissä ja siellä kävelen koko ajan, joten mulla ei todellakaan oo ollut aikaa tehä mitään ylimääräistä. :D Kiva kun on sielunsisko siellä! Koita jaksaa, sulla on tosi pitkiä päiviä! :)

      Poista
  5. Uudet reenivaatteet piristävät aina :)

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. No eikö ookkin! Vielä kun pääsis kunnolla testaamaan, vaikka noita rintsikoita oonkin kävelylenkeillä käyttänyt. :)

      Poista
  7. Itsekin tilasin juuri nuo juoksutrikoot House of Brandonilta ja ovat kyllä aivan täydelliset :) Pinkki väri sopii hyvin treenivaatteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä kivat kun resori on niin leveä! Se tekee niistä sairaan mukavat päällä :)

      Poista
  8. Kyllä se siitä taas käynnistyy! :* <3 Kaikki ottaa aikansa etenkin ku tulee noin isoja muutoksia arkirytmiin kuin toi harkka. Ja noi treenivaatteet on kyllä todellaki extra boostina, ihanat!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun tää flunssa paranee niin testaan ehdottomasti noi ;D Ja kohtahan toi harjottelukin on jo ohi :)

      Poista
  9. Kivoja reenikamoja ja toivottavasti se motivaatio taas palaisi! :) Olisimpa itekki aamu ihminen ja jaksaisin lähtä reenaamaan. Tuntuu nimittäin välillä tuskalta käydä koiran kanssa aamupissalla, mutta onneksi kevään myötä nuo energiatkin lisääntyy :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun oon ollut pari päivää kipeenä (mukaanlukien tän viikon ainoan vapaan) niin hinku päästä testaamaan näitä uusia vaatteita on ollut kyllä kova! :D Mä taas aamulla lähen ihan mielelläni Remin kaa lenkille, kun se on vaan yks osa mun aamurutiineita, mut iltalenkit jätän mielelläni Nikolle heh. ;)

      Poista
  10. Samat treenihousut tilasin miekin, ihan huiput! Ja niin kivan väriset <3 ainut, et mulla toi vyötärön resori meinaa kokoajan taittua about sentin verran ihan sielt ylhäältä... Onks sulla samaa? Mut ei oo kyl häirinny ja ihana kun saa rennosti treenaa kun nää ei todellakaa valu kun ovat nii korkeevyötäröiset :) huippu ostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon testaillut noita vaan sen 10 min jalassa niin en huomannut sellasta :o Oon nyt ollut kipeä niin en oo voinut edes lenkillä testata :/ Mut ensituntumalla tuntui kyllä just siltä et ei valu! :)

      Poista
  11. Mä oon kans välillä niin ärsyttävän saamaton, se häiritsee sekä mua että näköjään myös välillä tota miehisempää puoliskoa :-D Anyway, ihanat noi uudet treenikamat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, Niko patisti tänään koko aamun tekemään jotain :D 48 h töitä tällä viikolla plus flunssa sai mut entistä saamattomammaksi :D

      Poista
  12. Moikka! Mä sain tämmösen haasteen eilen ja nyt heitän sen sulle, olispa kiva jos nappaisit koppii! :-) http://lifestylebyemma.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! :) Tähän lasketaan siis vissiin vain bloggerin kautta seuraavat eikä esim bloglovinia oteta mukaan? :)

      Poista
    2. Mä en tiedä mitä kaikkii lasketaan, kun huomasin jälkeenpäin ton "määrärajanki"... :-D Mä valitsin ite sen perusteella kuka ei olis suoraan minkää portaalin alla (ja kenen vastaukset haluisin kuulla!) lähinnä :-)

      Poista
    3. Niin no, ei kai se niin tarkkaa oo! ;)

      Poista
  13. Hienot nuo uudet treenivaatteet! Itse olen kyllä välillä myös niin saamaton.. etenkin jos on työpäivä, niin ei sitten muka vain jaksa töiden jälkeen enää lähteä minnekään tai jos on iltavuoro, niin ei sitten huvita treenata oikein ennenkään töitä. :) On sitten helpompi vain ajatella aina niin, että huomenna sitten. :D Toisaalta tuo olisi kyllä kiva jos taloyhtiössä olisi sali!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen muakaan ei huvittanut tehä oikeen mitään ennen töitä, mut nyt oon kyllä innostunut puuhailemaan kaikenlaista! Ehkä pääsisin joku kerta vielä sinne salillekin. ;D

      Poista
  14. Kivat treenikamppeet kyllä! Näkyykö noista housuista muuten läpi yhtään? Rajat tms? Se on joskus ärsyttävää :S !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyy sillein niinku urheiluhousuissa yleensä :/ ite käytän usein mustia alushousuja tai tummia niin ei kyykätessä esim paista vaalea väri läpi :) mut siis nää housut ei todellakaan oo sellaset pahimmasta päästä!

      Poista
    2. Niin se on kyllä hyvä taktiikka :) en tiedä sitten että miten ihonväriset näkyisi alta ? En ite omista yhtiäkään... Onks sulla muuten jotain tiettyä mallia mitä käytät useimmiten treenatessa alla ?

      Poista
    3. Ei kun mulla on yleensä sen verran pitkä toppi et se sit peittää kans :) mut stringithän näkyy varmasti vähiten :)

      Poista