tiistai 31. maaliskuuta 2015

This and that

4 
Olin tossa vähän aikaa sit kipeenä ja Laura-serkku uskalti uhmata mun flunssapöpöä ja tuli kattomaan mun seuraks Pretty little liarsia. Ollaan katottu kyseistä sarjaa alusta asti yhessä ja Lauran puolen vuoden Aussi-reissun takia sarja jäi meillä pauselle, mut ollaan kyllä ihan hyvin päästy sarjassa nyt eteenpäin. Ehkä se seitsemän jaksoa päivässä oli kuitenkin liikaa, sillä käytin koko seuraavan yön punatakkisen tytön selvittämiseen... :'D

2

Tää kuva on vaan pyörinyt kuvien joukossa jo jonkun pari kuukautta, ehkä aikakin saada se sieltä julkaistua! Tää oikeesti kuvastaa tätä mun kiireisyyttä, sillä toi tammikuunkin Cosmo taitaa olla vielä puoliks lukematta. Noi lehdet on ollut yöpöydän alatasolla korissa siitä asti, kun tänne muutettiin ja Remi ei oo ollut niistä yhtään kiinnostunut, mut yhtenä päivänä se olikin päättänyt lukea ne eli repinyt kansia irtiä vanhoista lehdista. Sisälehdet ei kelpaa, kannet vaan!

1

Lauantaina oltiin tosiaan kastejuhlissa, joissa teemavärinä oli vaaleanvihreä perus vaaleansinisen sijaan, joka olikin jotenkin ihanan raikas väri. Ja toi kakku, eikö ookin aivan ihana! Oon jotenkin tosi huono syömään täytekakkuja ja musta tuntuu, että kakut ei oo oikein kenenkään suosikkeja. Mulle on jäänyt ehkä kammo, kun aina pienenä kaverisynttäreillä sai kakkua, jonka välissä oli mansikkahilloa ja muussattua banaania ja vihaan mansikkahilloa yli kaiken.. :D

3

Mun sydän sulaa aina sille, kun Remi lutkuttaa sen lempilelua eli pehmoankkaa samalla, kun se nukkuu. Miten se voikaan olla silloin niin reppana ja lutuinen! 

5 6

Vielä pari lähikuvaa mun uudesta Fashionstorelta saadusta laukusta, jonka esittelin pari postausta sitten. Uusi laukku tuntuu niin luksukselta, kun se mun edellinen oli jo niin vanha ja räihnäinen. Oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän valintaan!

cubus

Vielä vikana teille pieni shoppailuvinkki huomiseks, nimittäin Cubuksessa on Big smile day eli kaikki tuotteet - 30% koko päivän ja aamulla klo 9-10 kaikki -40 % norm. hinnoista! Ihan mahtava syy tulla shoppailemaan vaatteita kevääks! ;)

22 kommenttia:

  1. Näänkö mä väärin vai lukeeko tossa kakun päällä että "aino johannes"? :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia jälleen kerran ja muutenkin kiva kuulla kuulumisiasi! Pitääkin pitää mielessä tuo Cubuksen tarjous, jos vaikka ehtisi pyörähtää huomenna sielläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tälläset postaukset on muiden blogeissa mun lemppareita! :) Joo pyörähdä ihmeessä ;)

      Poista
  3. "lutkuttaa" ,että repesin tolle sanalle hahahahh :D:D:D mut ihania kuvia!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tää oo sellanen sana, jota ei jossain käytetä? :'D Se kuvastaa tota niin täydellisesti :D Kiitos! :>

      Poista
  4. PLL on niin huippu ja älyttömän koukuttava sarja! Mä ite katon sitä Netflixin kautta enkä malttais enää odottaa, että sinne tulee uus kausi :D Ja pakko vielä uudestaan kehua tota sun laukkua, ihana! Oon uuden laukun tarpeessa ja täytyy harkita tarkasti raaskisinko ostaa tollaisen ;)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, sieltä mekin katottiin, mut ei jaksettu odottaa seuraavaa kautta sinne, joten ostettiin puoliks toi dvd-boksi. :D Joutuu varmaan tekemään seuraavan kauden kanssa samoin, sillä aluks katottiin tota ilman tekstejä ja tossa esim. kuiskitaan niin paljon, et välillä jäi joku jännä juttu ymmärtämättä :D Kannattaa ihmeessä ostaa, toi laukku on kyllä ihana! :)

      Poista
  5. Ei vitsi Remi on aina yhtä söpö näissä sun kuvissa :) Ja oot onnekas, ettei sulle oo selvinnyt PLL juonipaljastuksia, meikäläisen Facebook etusivu on aina niitä täynnä :D

    http://jasminsofi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää näyttää joskus Remin epäonnistuneita kuvia, joissa se näyttää niin hölmötä :'D Oon mäkin joitain paljastuksia kuullut ja nähnyt, mut onneks suurimmilta oon säästynyt! :)

      Poista
  6. Mä oon niiin koukussa Pretty Little Liarsiin, oon myös katsonut jaksoja _aika_ tiuhaan tahtiin ja onhan kyseinen sarja sitten siirtynyt uniinkin :D Yksi parhaista sarjoista ikinä mun mielestä! Oon katsonut samassa tahdissa kuin jenkeissäkin ja nyt oottelen kärsimättömänä, että tauko loppuisi!

    Ihana Remi <3 Mulla on ihan kauhea koirakuume eikä tollasen söpön lutkuttajan (:D) katsominen yhtään helpota sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tollanen kerran viikossa uus jakso on tuskastuttavan hidasta! En kestänyt sillon kun Gossip girl tuli telkkarista vaan oli pakko odottaa et se ilmestyy dvd:nä ja ostin sen vaan niin, et sain kattoa monta jaksoa putkeen!

      Remi laittaa terkkuja! <3

      Poista
  7. Pretty little liars on kyllä ihan paras ja niin koukuttava sarja! Tuli melkein vierotusoireita kun se viimesin kausi loppu just :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks en oo vielä siellä asti, koska sarjojen tauot on ihan hirveitä, kun ei malta oottaa! :D

      Poista
  8. PLL on kyllä todella koukuttava sarja. Parasta siinä on ettei voi mitenkään ennustaa juonta. sitä luulee jo tietävänsä kuka tyttöjä vaanii, mutta aina erehtyy. :'DD Remi on kyllä suloinen jokaisessa kuvassa! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on ihan totta! :D Remi on kyllä ihanuus <3

      Poista
  9. Moi Sara! Mulla ois sulle pieni kysymys: Mitä antaisit kaverillesi tuparilahjaksi? :D Mun kaveri on muuttamassa omaan kämppään enkä keksi oikein mitään kivaa ja persoonallista lahjaa minkä voisin antaa hänelle. Eli siis oisko sulla mitään ideoita? :) Kysyn siksi sulta kun jotenkin aavistan että sä ehkä osaisit antaakkin jotai hyvii ideoita:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan viety tyyliin kokkikirja + uunivuoka ja puuhaarukka ja se on aina ollut tosi tykätty lahja! Lisäks nää esim. askosta saatavat popcorn/chips/sweets - kulhot (näkyy mulla mm. tässä postauksessa: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2014/06/my-birthday-party.html ) on musta tosi kiva lahja nimenomaan tuparilahjaks! Lisäks tosi moni kyselee multa täällä, et mistä ne on eli ihmiset tykkää niistä! Eli tuparilahjaks mä tykkään ostaa ruoan tekoon tarvittavia astiota/kirjoja tai tarjoiluastioita, mut sit jos sun kaveri on yhtään tuoksukynttiläihminen niin tietty yankee candlet on ihanan tuoksuisia ja nekin sopii hyvin tuparilahjaks, kun ne on kuitenkin osa sisustusta. Vitsi, musta tuntuu, et ois miljoona asiaa mitä voisin keksiä tuparilahjaks, mut esim lauran ylihuomiset synttärit tuottaa mulle päänvaivaa lahjan osalta ;D

      Poista
    2. Okei! Hyviä vinkkejä tuli sulta kiitos!

      Poista
    3. Hyvä jos oli ees jotain hyötyä! :)

      Poista
  10. Aww, meijänkin mitteli lussuttaa pehmoleluja. :3 ja pieni pomeranian-pentu yrittää matkia sitä, mut kaikki lelut tuppaa olemaan liian isoja sille, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii, voin kuvitella miten söpöjä ne on yhessä!! :D

      Poista