keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

New bag - finally

3 5 2 4 1

Moikka! Yllä näätte asua, joka on ilmeisesti yksi mun luottotyöasu, oon nimittäin viihtynyt siitä vähän turhankin usein viime aikoina. Uutta asussa on kuitenkin laukku! Oon jo viimeisen puoli vuotta miettinyt, että tarviisin uuden laukun, sillä mun edellinen oli jo hihnoista ihan rispaantunut ja yläosa oli kääntynyt sillein tyhmästi sisäänpäin. En kuitenkaan ollut mitenkään kauheen aktiivisesti etsinyt uutta laukkua - kunnes sain tilata Fashionstorelta jotain yhteistyön merkeissä ja päädyin kuvissa näkyvään Guessin laukkuun. Musta toi on ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan ja menee asun kuin asun kaverina! Lisäks oon niin innoissani, et ton saa olkapäälle, kun mun edellistä laukkua ei saanut. En vois olla siis tyytyväisempi mun valintaan! Mitäs te tykkäätte laukusta? :)

ps. Mua vähän häiritsee näissä kuvissa, kun näyttää, et mun hiukset ois värjätty alta tosi tummiks ja päältä vaaleiks niinkuin joskus oli muotia. :'D Jotenkin toi matala ponnarinpaikka saa vaan hiukset menee tollein!

33 kommenttia:

  1. Ihana laukku!! Ottaisin itselleni myös tollasen ihanuuden! Ja waude mitä kuvia ♥

    emmikristiinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, et säkin tykkäät! :) Ja kiitos - välitän kuvaajalle terveiset ;) Hauska, et tykkäät näistä, kun ite oli vaan et "no, koitetaan nyt et onnistuuko nää kun on jotenkin niin likaset hiukset ja meikit kulunu ja väsyttää töiden jälkeen" :D

      Poista
  2. Hehe noi hiukset xD tulee mieleen old good days xD mut joo ihan sun näkönen laukku :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä niin hirveet :'D Täytyy varmaan pitää vaan korkeeta ponnaria nykyään :D Kiitos, toi on ihana! <3

      Poista
  3. Apua, oon kattonut tismalleen samaa laukkua Kekäleestä! Hintaa on vaan hitusen liikaa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, toivottavasti se on kuitenkin sit laadukkaampi kuin Hennesin yms vastaavat! :) Toivottavasti säkin saat vielä omasi! ;)

      Poista
  4. oii mulla on sama laukku ruskeena ja oon kyllä kans tykännyt :) <3 musta on kyllä semmonen joka sopii just kaikkien kanssa siks aina se varmin vaihtoehto :D vaikka kyllä se oma ruskea oli tervetullut mustien joukkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kun elän aina yhden laukun kanssa kerralla niin siks musta on kyllä varmin valinta ;D En kyllä pistäis pahaks jos ostaisin jonkun toisenkin värisen laukun ja oppisin vaihtelemaan niitä asun mukaan! :)

      Poista
  5. Mistä toi toppi on? :) onkohan vielä saatavilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, jäikin kirjoittamatta mistä noi on :D toppi on cubuksesta ja löytyy monessa eri värissä! ;)

      Poista
  6. Voi vitsi tuo laukku on mustanakin niin kiva! Mulla on tuo just sama, mutta eri värisenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks sulla se ruskea? Just kävin kattomassa, niin sekin ois kyllä niin ihana! :)

      Poista
  7. Toi laukku on <3 Mäkin haluan tollaisen!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä onkin ! Nyt vaan äkkiä klikkaamaan ostoskoriin, niitä tuli just lisää ;)

      Poista
  8. Ihanan yksinkertainen, mutta silti omalla tavallansa näyttävä laukku :) Ja ihania kuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan! :) Kiitos Saija ♥ Ite oli vähän sellanen huono kuvauspäivä -fiilis niin kiva ettei se näy kuitenkaan sinne puolelle kameraa :D

      Poista
  9. Joo noissa kuvissa tosiaan näyttää sille et sun hiukset ois just saanu uuden värin päähän! Ja ennen kun olin edes tuota sinun tekstiäsi lukenut niistä niin ääneen vielä totesin et upeen näköset! Mut sit ku luin niin sä et ite tykännykää ollenkaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D toi on kyllä eestä kiva mut takaa ei :D mut kiitos! :)

      Poista
  10. Laukku on kyllä ihana, niin perus mutta silti niin tyylikäs :) käy helposti asuun kuin asuun ! Tuo toppi on kyllä ihana, itseltä löytyy tuo sama mutta näin töissä ollessa en millään muista onko jopa kenties täysin sama kun sulla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan! :) heh toi toppi on kyl kiva, mulla on myös kokomustakin ;D

      Poista
  11. Tuo on kyllä todella hieno laukku! Tykkään tuossa Guessin laukussa juuri siitä, että se on tuollainen hillitty, mutta kuitenkin todella tyylikäs. Guessin laukut on välillä vähän turhankin "villejä". :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ilmeisesti niillä on sellanen hillitympikin mallisto :)

      Poista
  12. Toi laukku on kyllä hurjan kiva, vaikka en yleensä Guessin laukuista sen jokapaikassa näkyvän printin ja hiukan hullujenkin kuosien takia, mutta toi on ihana! :-) Ja voiko noita kenkiä ees hehkuttaa liikaa, mäkin haluan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama mulla, en tykkää kauheesti sellaisista jossa lukee jättikirjaimilla se merkki mut tää on oikeasti tyylikäs! :) ja nää kengät on kyllä niin ihanat, enää ei ees hankaa sitä toista kantapäätä ;)

      Poista
  13. Kiitos, täytyy käydä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista
  14. Ihana laukku! ..ja blogi muutenkin! Olen aika uusi lukija, mutta innostuin heti! Kiva lukea suunnilleen samassa elämäntilanteessa olevan juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos! Ihana aina saada tälläistä kommenttia :)

      Poista
  15. Ihana tuo laukku! Kyselisinkin nyt että tiedätkö laukun ns. mallia tai nimeä? Fashionstorelta on noi päässyt loppumaan niin siellä ei enään näy nimeä laukulle.. Ajattelin jos olisin muualta sitten katsonut!
    Hyvät kesän jatkot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muistanut enää nimeä mut googlettelun jälkeen se näyttäis olevan Guess Delaney medium tote bag :) Toi on kyllä ihana laukku ollut ja kovassa käytössäkään ei ole kulunut! Kivaa kesänjatkoa myös sulle :)

      Poista
  16. Moi! Päädyin googlettelun tuloksena kyselemään sulta kokemuksia tuosta laukusta. Onko sen kantohihnat lähteneet halkeilemaan, rispaantumaan yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Joo, laukun hihnat on kyllä kulunut, mutta muuten laukku on pysynyt hyvänä. :)

      Poista