tiistai 10. maaliskuuta 2015

Baby blue and sporty

4 5 3

Hmm, en oo ihan varma, miten kestän kahdet asukuvat putkeen, mutta menkööt tämän kerran! Mulla oli monta syytä olla tänään innoissani näiden kuvien ottamisesta, sillä 1) Nikolla oli vapaa, joten kuvaaja oli käytettävissä 2) mun työt alkoi vasta 10:ltä, joten ulkona oli jo täysin valoisaa ennen töiden alkua 3) asfaltti oli lähes kuiva (oon niin oottanut sitä!) 4) sain laittaa mun uudet rakkauskengät jalkaan! Oon aina tykännyt sinisestä väristä ja etenkin vaaleansinisestä, mutta se on viime aikoina korostunut entisestään heh. Voikun iho olis vähän ruskeampi niin se baby blue näyttäis vielä kivemmalta! En oo koskaan käyttänyt itseruskettavaa Doven päivettävää voidetta lukuunottamatta, mutta jotenkin musta tuntuu, että ehkä munkin ois jotain itseruskettavaa testattava.. Miten ihminen voikin näyttää noin kalpealta? :D Jos tiedätte jotain hyvää itseruskettavaa, jota myös tällainen aloittelija osaa käyttää, niin saa vinkata!

6 2 7 1
Paita - Cubus / Housut - Cubus / Kello - Glitter / Kengät - Brandos / Kaulakoru - Cubus

Kuten jo edellisessä postauksessa vihjasin, ostin vihdoin Niken kengät arkikäyttöön, jotka eivät ole ihan niin räikeät kuin ne mun turkoosit Freet! Oon jo vähän aikaa haaveillut Niken Roshe Runeista ja mulle alkoi pikkuhiljaa tulla pakkomielle niiden selailemisesta we heart itistä. Tilasin tosiaan kuvissa näkyvät kenägt viime viikolla ja säästelin näiden käyttöönottoa kuiville keleille. Ja hei, onhan noi nyt ihanat! Aattelin, et voisin kertoa niistä paremmin omassa postauksessaan, koska noi tuntuu olevan tällä hetkellä älyttömän halutut kengät (meinaan kaikki koot kokoajan loppu verkkokaupoista). Mutta, mitä te tykkäätte asusta? :)

Palataan toivottavasti pian, en nimittäin oo kauhean tyytyväinen mun tän hetken postaustahtiin! 

18 kommenttia:

  1. Eikä!! Näytät ihanalta <3 ja hitsi siellä on paljon lunta yääääk! Tääl ei oo yhtää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus <3 tänään on vielä vähemmän kun eilen sato vettä niin kyllä se kovaa kyytiä on lähössä ;)

      Poista
  2. Ooo ihanat rakkauskengät <3 ja oo sun hiukset :0 oikea tukkajumala <3 ihastuin myös kovasti tuohon sun punaasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin! <3 Voi kun näkis itekin oman hiukset muiden silmin kun musta taas tuntuu et nää kaipais jo kovasti kampaajan käsittelyä :D mut kiitos paljon! Ja tuo puna on kicksin huulilakkaa, jonka esittelin taannoin ja se on kyllä ihan parasta :)

      Poista
  3. Ihana asu. Ja tykkään sun blogista.

    VastaaPoista
  4. Noi kengät on kyllä täyttä ♥ ! Ja hei täällä on toinen, joka on ihan haltioitunut vaaleansiniseen - se on vaan niin keväinen ja raikas väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin! <3 Se on kyl totta eikä se oo niin hempeä kuitenkaan kun vaaleanpunainen niin voi käyttää vaikka joka päivä ;)

      Poista
  5. ihania kuvia! <3 itse käytän tällä hetkellä L'Oréalin Sublime Bronze itseruskettavaa ja olen tykännyt! väri on jo valmiiksi ruskeaa joten on helppo nähdä mihin sitä on jo levittänyt :) ainut miinus pienistä hileistä joita voide sisältää, mutta seuraavana päivänä pientä kimaltelua ei oikeastaan enää huomaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois kyl hyvä niin ei tarvii arpoa et jääkö läikkiä! :D kiitos vinkistä! :)

      Poista
  6. Oioi aivan ihania kuvia sara!! <3 sulle sopii vaaleansininen JA punaiset huulet!

    Hei oothan tulos huhtikuun id-gaalaan? Jos päästäis tällä kertaa iha juttelee nii ois tosi kiva! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus! <3 Ja kyllä oon jos vaan saan vapaata! Täytyy kyllä ehottomasti jutskailla enemmän kun viimeks :'D <3

      Poista
  7. Kaunis asu ja huulipuna viimeistelee kivasti kokonaisuuden :). Ai vitsit toi seitsemäs kuva on todella kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kommentti! :) Mustakin toi huulipuna tuo vähän sitä jotain tohon asuun!

      Poista
  8. Mulle tulee niin pahat flashbackit tästä baby bluesta, en kestä :D Tulee sellaiset Hanna-10v -wibat pahemman kerran - tuohon aikaan mun kaapista ei mitään muuta löytynytkään. Näin muuten sut eilen töissä, oot luonnossa vielä kauniimpi kun kuvissa! :) En kehannu tulla moikkaan kun just palvelit asiakasta ja oltiin kaverin kanssa liikenteessä :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin käytin aika paljon sinistä ala-asteella heh :'D Eikä, no ens kerralla tuut moikkaamaan ! Kiitos ihana! :)

      Poista
  9. Moi! Haastan sinut mukaan Liebster Award -haasteeseen, jonka tarkoitus on saada näkyvyyttä alle tuhannen lukijan blogeille. :)
    Tässä linkki haasteeseen: http://erikaonnenkupla.blogspot.fi/2015/03/liebster-award-haaste.html

    Ps. Aivan ihana toi paita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täytyy käydä kattomassa toi linkki! :) tohon ilmeisesti lasketaan mukaan vaan bloggerin kautta seuraavat?

      Poista