perjantai 27. syyskuuta 2013

Uudet Caseapp- kuoret ja alennuskoodi !

IMG_2793

Ootte jo kaikki varmaan törmänneet Caseapp- kuoriin? Mä ainakin oon nähnyt noita kuoria vähän joka puolella ja ilahduin kun sain yhteistyön kautta suunnitella myös itselleni kuoret ! Oon jo pitkään etsinyt joitain hienoja valkoisia kuoria, mutta en ollut löytänyt, joten tiesin heti, että haluun valkoiset kuoret jollain tsemppaavalla tekstillä. Sopiva kuva löytyi we heart it:istä. Tykkään noista ihan älyttömän paljon ja yllätyin, miten hyvälaatuisena teksti tuli, vaikka kuva olikin otettu netistä! Lisäks noi tuli tosi nopeesti tilauksen jälkeen, mikä on kiva juttu tällaiselle malttamattomalle ihmiselle. ;)

caseapp

Kuorien suunnittelu oli älyttömän helppoa ja vei valehtelematta alle 10 minuuttia! Lataat vaan haluamasi kuvan sivuille, valitset reunojen värin ja täytät tilaustietosi. Vaikka vasta sain nää mun kuoret, tekis mun mieli tilata jo uudet.. :D Mulla ois teille myös alennuskoodi kyseiselle sivustolle! Eli Caseappin sivuille pääsette tästä ja alennuskoodilla sara20 saatte 20% alennuksen! Koodi toimii maanantaihin 30.9. asti. :)

Postaus toteutettu yhteistyössä Caseappin kanssa.

8 kommenttia:

  1. Upeat kuoret! (: ja ennen kaikkea hirmu osuva teksti! (:

    Käy myös ihmeessä kurkkimassa minunkin blogini! (: Kirjoittelen paljon kauneuteen ja muotiin liittyvistä asioista, ja teen myös hurjan paljon videoita!
    http://polishedxpink.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. missä parturissa käyt? ja onko siellä kallista? - itellä olis hakusessa parturi, mutta tiiä mikä olis hyvä.... ja suht edullinenkin olis kivaa mutta ei semmosta taida ollakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn hiusparkissa ja siellä hinnat on aika normitasoa. :) siellä on kuitenkin tosi hyvät kampaajat ja paikka on viihtyisä! Mulla yks kampaajakerta maksaa 70-110 euroa, riippuen mitä tehdään :)

      Poista
  3. Moikka,
    oon vasta muuttanu Jyväskylään ja alottanu liiketalouden opinnot JAMKissa. Luin blogistas että oot valinnut muoti- ja vähittäiskauppakärjen? Sen takia itse hain kyseiseen kouluun ja olis huippua jos haluaisit vähän kertoa omia mielipiteitäs opinnoista ja siitä onko se kärkivaihtoehto täyttäny sun odotukset? :) En oo suhun koulussa törmänny, mutta jollei haittaa niin ehdottomasti haluisin moikata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion tehä tästä aiheest ihan oman postauksen, toivottavasti jaksat oottaa! :) ja joo mua saa aina moikata mut en lupaa etten jäädy! :D

      Poista
    2. Haha mahtavaa! Voi olla että itekki (vaikka sosiaalinen olenkin) jäädyn, mutta tosiaan hirveesti ei tuttavuuksia täällä oo niin ois huippua tutustua uusiin ihmisiin. Mutta hei älä huoli, en rupee kyttäämään ;D Mut jos törmätään niin tuun repimään hihasta jos uskallan

      Poista