lauantai 7. syyskuuta 2013

Take me to Brooklyn

Moi ja kivaa lauantaita kaikille! Tänään olin töissä ja menin sieltä suoraan salille, joten tältä päivältä mulla ei oo yhtään kuvaa, mutta onneks löyty muutamat kuvat kuluneelta viikolta niin pääsen teille höpöttelemään. ;)

br1
takki h&m/ paita gina tricot/ housut cubus/ kello ja rannekoru guess/ niittikoru h&m 
 br2

Hyvin tää mun ostolakko sujuu, sillä yllänäkyvä paita on uus.. :D Löysin kyseisen paidan viimeviikolla Ginasta ja ihastuin siihen täysin! Vaalean harmaa ja pinkki printti, mitä muuta voi toivoa? Mua on ärsyttänyt kun mun kaikki trikoopaidat on joko ihan vartalonmyötäisiä ja tiukkoja tai sit super isoja. Ihana kun kerrankin löysin paidan jonka malli on ns. normaali, ei löysä eikä tiukka!

IMG_1902

Tuli tosta paidan printistä mieleen, et oon niin pitkään kun muistan, halunnut käydä nykissä! Ja muutenkin usassa! Haluisin joskus kesällä käydä californiassa ja miamissa (oc:n, csi miamin ja dexterin maisemiin!) ja joskus talvella/jouluna nykiin (sinkkuelämän ja gossip girlin maisemiin!) Oon tajunnut, että melkein kaikki mun haaveet liittyy matkustamiseen. Sit kun meillä joskus on oma talo, haluan työhuoneen seinälle isonison maailmankartan, johon voidaan sit pistää merkki aina kun ollaan jossain käyty! Oon vähän kade kun mulla tällähetkellä siihen karttaan Viron ja Ruotsin lisäksi tulis vaan Pariisi, Lontoo ja Turkki ja Nikon merkeistä löytyis mm. Brasiliaa ja Thaimaata.. Onneks mulla on vielä hyvin aikaa kiertää paikkoja ja matkustella Nikon ja kavereiden kanssa. Matkusteluun käytetty raha ei koskaan mee hukkaan, ainakaan mun mielestä!

Onko teillä jotain paikkaa jonne ootte aina halunnut matkustaa? :)

24 kommenttia:

  1. Oi, ootpas nättinä ja tykkään sekä tosta takista että paidasta! Ja voi vitsi, mäkin haaveilen matkustelusta tosi paljon. Jos olisin rikkaampi niin matkustelisin jatkuvasti, vaikka no toisaalta oon ehdottomasti tätä mieltä: http://www.chrystal-clear.com/wp-content/uploads/2012/06/travel-is-the-only-thing-you-buy-that-makes-you-richer.jpg ;)

    Mä oon aina halunnu matkustaa New Yorkiin, Australiaan, Malediiveille ja uudelleen Norjaan. Voisin helposti luetella monta muutakin paikkaa, mutta tossa ehkä ne ykköshaaveet.

    Asiasta toiseen, en oo varmaan ikinä aiemmin kommentoinu sun blogiin, mutta oon jo hetken aikaa seuraillu tätä ja tää on noussu hetkessä yhdeks mun lemppareista :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, oon nähny ton saman kuvan ja oon kans ehdottomasti tota mieltä! harmi vaan et vuokra ja laskut on maksettava eli kaikkia rahoja ei ihan voi kuitenkaan reissuihin käyttää.. :D Oi, mäkin haluun myös Ausseihin ja Malediiveille! Toivottavasti toi aussi-haave ois toteutumassa lähiaikoina..

      kiitos, ihana kuulla! :)

      Poista
  2. Suosittelen Nykiä kyl koko sydämestä... :) Kävin siellä kun täytin 18 ja kaveri oli Manhattanilla aupairina, viikko siellä oli ihan huippua... Se tunne kun ajoi taksilla lentokentältä keskustaan ja alkoi näkyä pilvenpiirtäjiä jne, huhhu.. Ja yöllä 50-kerroksisen talon partsilta Nykin valot, ihan elämän huippuhetkiä! Vaikka oon matkaillut rantakohteissa niin toi on niin eri maailmansa ja ihan oma kokemus..!! :)

    VastaaPoista
  3. Haluaisin kans ihan sairaasti New Yorkiin! Samoin Australia olisi niin upea, ettei mitään järkee!!! Tällä hetkellä rahaa ei todellakaan oo, mutta sitten kun on mies ja parempi talous, niin sitten voidaan reissailla:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, ihana "sit kun on mies" :DD meillä on vielä aikaa reissata! ;)

      Poista
  4. näytät iiihanalta!! mä haluun kans kaikkialle :D olis siistii mennä yhessä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! :) joo joskus pitäis mennä ees johonkin helsinkiä kauemmas ;D

      Poista
  5. Ei vitsit mulla kans noi ihan samat paikat just California ois nii ihana nähdä ku oon suuri OC ja Dexter fani! :D ja New Yorkis sama juttu.. Hassua! Thaimaaseen ku pääsen nii ajattelin että seuraavaksi New Yorkiin ihan ehdottomasti päästävä, sellainen suurempi reissu :) Oon nii kateellinen kun oot päässyt jo käymään Lontoossa!

    nnanas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lontoo on kyl ihana ja haluisin sinne uudestaan! :)

      Poista
    2. ThaimaaHAN :D hrr,en voi sille mitään et käy ärsyttään kun ihmiset ei osaa kirjoittaa tuota oikein,sorryy... :DD

      Poista
    3. Huh säikähdin jo et oon ite kirjottanu sen väärin :D

      Poista
  6. Ihana toi paita! <3 oliskohan noita vielä ginassa.... :)

    VastaaPoista
  7. Oot super kaunis♥ Ja ihanat vaatteet!!

    VastaaPoista
  8. Minkä hintainen tuo paita oli? Ihana!!

    VastaaPoista
  9. Hyvä kuulla etten oo ainoa, kellä ei ostolakko oikeen pidä :D

    VastaaPoista
  10. Ihana tuo paita! Samaa mieltä matkustamisesta, haluaisin käydä kaikkialla ainakin kerran! :))

    http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se niin vaan on et matkailu avartaa! :)

      Poista
  11. Niin täydellinen tuo sun paita, uppoaa tähän tyttöön! :)

    VastaaPoista