tiistai 17. syyskuuta 2013

Syksyinen päivä

Moikka! Tänään mulla oli tän viikon ainoa koulupäivä, joten ajattelin käyttää sen hyväks ja pukea päälle jotain kivaa ja tälläiseen asuun päädyin:

s1 s2

Ostin ton bleiserin viime viikolla h&m:ltä ja oon kyllä ihan rakastunut siihen! Se vaan istuu tosi hyvin ja on kivan värinen. Lisäksi jalkoihin pääsi viime tammikuussa ostetut Lontoon tuliaiset. Vaikka noi kengätkin on h&m:ltä, silti ne on tosi hyvät jalassa! Sadekeleille noi ei tietenkään sovi ohuen pohjan takia, mutta tälläisinä päivinä noi on just passelit. Mitäs siellä ruudun toisella puolella tykätään asusta? :)

IMG_2183 IMG_2195 IMG_2191

Koulun jälkeen mentiin Larpan kanssa pyörähtämään keskustassa ja parin kaupan jälkeen päädyttin Coffee houseen "kahville". Kumpikaan meistä ei siis juo kahvia, joten Laura otti teen ja mä itailan soodan. Lisäksi ostettiin puoliks tollanen jättisuklaakakunpala, joka vei kyllä kielen mennessään! Sen välissä oli vielä tollasta suklaamoussea, nam!

IMG_2197

Kahvittelun jälkeen kävin pyörähtämässä pikaiseen kotona ja sitten lähdettiinkin Nikon kanssa takaisin keskustaan ja käytiin katsomassa Millerit leffassa. Tykättiin kyllä molemmat kyseisestä elokuvasta ja suosittelen muillekin, jotka yleensä tykkää komedioista! Huhhuh, nyt on kyllä sellanen olo, että en halua mitään makeeta vähään aikaan.. Pelkästään noitten karkkien kattominen tekee pahaa! Ei ehkä ollenkaan huono juttu.. :D 

28 kommenttia:

  1. Mieki haluun kyllä mennä kattoon ton Millerit !! :D ja tykkään asusta <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan kauniit syksynvärit noissa kuvissa (ja kaunis tyttökin tottakai ;)) ♥ Ja apua miten taivaallisen hyvältä toi kakku näyttää, en kestä! Oon tehny päätöksen pysyä irti kaikesta suklaasta ja oon nyt melkein puoli vuotta jo onnistunu siinä yllättävän helposti, mutta nyt iski kyllä tosi kova himo! Sun syytä jos sorrun haha :-D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep halusin just tollasen ihanan syksyisen taustan! kiitos <3 haha apua älä nyt sorru! :D se mun kaveri Miia ei oo varmaan viiteen vuoteen syöny suklaata!

      Poista
  3. Tää kaks päivää kestänyt herkkulakko ei tykkää noista kuvista... :D Namnam! Ja ihania syksysiä kuvia, rakastan syksyä sillon kun on värikkäät lehdet ja ei sada! :d

    VastaaPoista
  4. Tää sun blogi on yli ihana:)) ja noi sun vaatteet on aina aawwwc: ja oot kaunis:)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ! Tykkään sun blogista niin paljon :-) Sulla on niin ihanan raikkaita ja selkeitä kuvia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Ira! ihana saada sulta tollasta kommenttia, sillä voisin kommentoida sun blogiin ihan samanlailla! :)

      Poista
  6. Voi vitsit miten ihania kuvia. Ihana syksy <3 On nuo bleiserit vaan niin käteviä ja ihania yksilöitä, itse omistan vaalean ja se käy niin tilanteeseen kuin tilanteeseen (:

    Taas kerran sun postauksesta huokuu iloisuus ja nuo kuvat on aina niin uskomattoman ihania. Osaat valokuvata esim. tuon viimeisenkin kuvat siten, että se näyttää uskomattoman kivalta kuvalta. VAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep haaveilen seuraavaks jostain tummansinisestä bleiseristä, on ne vaan niin kivoja! :) kiitos paljon, tykkään itekin kattoa muiden blogeissa hyvälaatuisia ja visuaalisesti kauniita kuvia joten pyrin myös siihen ite omassa blogissa! :)

      Poista
  7. Ihania kuvia - toi hymyn kasvoille...paitsi vika kuva sillä se sai meitsin kuolaamaan irtokarkkeja. :D :)


    www.SearchingforLBD.com

    VastaaPoista
  8. Ihana asu! Huomasitko muuten, että ensi viikolla Jamkin korkeakoululiikunta tunneille pääsee ilmaiseksi kokeilemaan. http://www.korkeakoululiikunta.fi/news/jamkin-salin-tunnit-viikolla-39-maksutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa vähän mainostukselta tää kommentti eikä siltä et muuten vaan mulle aattelit ilmoittaa noista tunneista? Mutta ei en huomannut, sillä en oo oikein kiinnostunut noista tunneista :)

      Poista
    2. Onko jamkilla lisensoidut ohjaajat, kun pystyy pitämään Zumbaa ja Cross Trainingia? Kummatkinhan on patentoituja liikuntatunteja ja niihin pitää olla lisenssin omaavat ohjaajat...

      Poista
    3. ehkä eka ano osaa vastata tähän?

      Poista
    4. No varmaa tietoa en voi antaa sillä olen vain liikuntaan hurahtanut ihminen, joka käy korkeakoululiikunnan tunneilla, mutta uskoisin että kyllä niillä on. Ja siis eihän noi ole JAMK:n ohjaajia vaan samat/samoja ohjaajia on myös yliopistolla (entinen ylipistoliikunta) ja muissakin kaupungeissa (tai no Helsinki on toinen mistä on tietoa) yliopistoliikunta tarjoaa noita kursseja (Zumba, bodypump) mihin tarvii olla jokin erikoiskoulutus. Mutta jos varmaa tietoa haluaa pitää kysyä ohjaajilta tai joltain joka tota järjestää.

      Niin aikasemmin siis kysyin sinulta että ajattelitko siirtyä korkeakoululiikuntaan satsin sijaan, kun se ammattikorkeakoululaisille tuli mahdolliseksi tänä vuonna. Niin tämä oli siihen jatketta, että nyt olisi päässyt kokeilemaan ilmaiseksi Jamkilla olevia tunteja, jos olisi ollut kiinnostusta. Eli kai tämä jossain määrin on mainostusta, koska olen itse ollut niin tyytyväinen yliopistoliikuntaan ja hyvältä tämä korkeakoululiikuntakin on vaikuttanut. Satsilla taitaa tosin olla monipuolisempi ryhmäliikunta tarjonta ja isompi ja parempi kuntosali kuin yliopiston.

      Poista
    5. Joo no tykkäänkin käydä lähinnä vain salin puolella tai sit ryhmäliikuntatunneista combatissa joten vielä taidan pysytellä satsilla :)

      Poista
  9. Itekin kävin eilen leffassa kattomassa sen Millerit. Oli kyl tosi hauska! Kivan näköinen tuo asu, taitaa mulla olla sama bleiseri kaapissa, istuu kyl tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
  10. Vitsi miten hyvä booooty sulla on! :D

    VastaaPoista
  11. Voi mitkä ihanat värit noissa asukuvissa! :) Ihana syksy<3

    VastaaPoista