perjantai 13. syyskuuta 2013

Hyvä ruoka, parempi mieli

IMG_2115

Eilen mulla oli kyllä ihana päivä ruokien suhteen! Koulussa oli mun lempikouluruokaa eli broileriwrappeja salaattipedillä, koulun jälkeen haettiin Larpan kanssa nameja punnitse ja säästä- kaupasta ja illalla tanssiharkkojen jälkeen päätin yllättää Nikon ja kokkasin broilerin fileepihvejä, kasvisgratiinia ja itsetehtyjä lohkoperunoita! Hih, kyllähän se Niko vähän yllättyi kun tuli väsyneenä töistä ja täällä odotti vähän speciaalimpaa ruokaa valmiina. ;) Yleensä kun se on tyyliin makaronilaatikkoa tai lasagnea..

Tosiaan samalla kun syötiin noita nameja Larpan kanssa, katsottiin Aladdin. Se on ollut pienestä asti mun suosikki Disneyn leffa! Tykkäätteks te kattoa Disneyn leffoja vielä tällein vähän isompana? Haluun kuulla, mikä on teidän suosikki Disneyn leffoista! Veikkaan, että Leijonakuningas taitaa viedä voiton.. :D

ps. Saattaa vaikuttaa, et oon ollu vähän laiska tän blogin kanssa, mutta todellisuudessa mulla on monta postausta kesken luonnoksissa, koska en oo löytänyt niihin vielä kuvia! Mun piti julkaista tääkin postaus jo aamulla, mutta julkaisu myöhästy, sillä Flickr ei jostain syystä suostunu toimimaan. :s

26 kommenttia:

  1. Kyllä niitä disney-leffoja tulee katottua edelleen kun ne on niin ihania :) Ehdoton lemppari on Pieni merenneito :)

    VastaaPoista
  2. Voi ne kaikki leffat on ihania :D Oon ite aina tykännyt hirveästi siitä 101 dalmatialaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vitsi mulla oli se pienenä videolla ja sen perusteella halusin isona dalmatialaisen! :D

      Poista
  3. Mä oon sitä mieltä, että you are never too old for Disney! Tulee siis edelleen katseltua niitä leffoja sillon tällön :) Lempparia on vaikee valita, mutta kärkipäässä on ainakin Tarzan, Tuhkimo, Pieni merenneito ja Karhuveljeni Koda.

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, samaa mieltä! :D tota karhuveljeni Kodaa en ookaan nähny, pitäis ehkä katsoa joskus! :)

      Poista
  4. Disney leffat on kaiken ikäsille:) ja just noista Disneyn klassikko piirretyistä varmaa pocahontas!:)

    VastaaPoista
  5. Disney-klassikot on huippuparhaita aina! Eikä pienenä ees tajunnu suurta osaa jutuista mitä niissä on eli todellakin ne on suunnattu myös isommille ihmisille :) Pieni merenneito on lemppari, mut just leijonakuningas on hyvä ja tarzan ja mulan ja herkules! ja uusista kaksin karkuteillä on just hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja varsinkin uudet disneyn leffat on täynnä myös aikuisille tarkotettua huumoria :D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Harmittaa kun oon nähnyt leijonakuninkaan vaan paristi :s

      Poista
  7. Disney leffat on ehdottomasti parasta mitä pienenä tiesin ja vieläki ne sulattaa sydämen, nii koskettavia tarinoita ja iskee kyllä mun huumorintajuun!!:) Suosikkia en voi nimetä, kaikki klassikot!

    VastaaPoista
  8. Aristokatit! Oli pakko ostaa joku vuos sitten se DVD:nä ku teki niin paljon mieli nähdä se :D

    VastaaPoista
  9. Ehdottomasti katselen edelleen Disney-leffoja, ei niistä kasva koskaan ohi. ;) Ja mun lemppari on ehdottomasti Leijonakuningas, mut hyvänä kakkosena tulee Herkules. :)

    VastaaPoista
  10. disneyleffoihin ei kyllä varmaa koskaan voi olla liian vanha.... :D ne on ihan huippuja!! mut omat lempparit on 101dalmatialaista ja pieni merenneito!! :) ja topi ja tessuki on aika ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en tiiä oonko ikinä nähnyt topia ja tessua kokonaan ;o

      Poista
  11. Paras on ylivoimasesti Viidakkokirja! :) Pyysin sitä justiin blue-rayna poikaystävältä 28-vuotislahjaks... Näin vanhana on hyvä perustella Disney- (ja myös Muumi-) intoilu sillä, että jos joskus saadaan lapsia niin onpahan niille valmiina :D

    VastaaPoista
  12. Mä katoin just yks viikonloppu Aladdinin ja ai että miten paljon tuli naurettua, toi henki on niiin paras!! :---D Mun disaney suosikkeja on Aladdin, Hercules, Bambi, Lumikki ja Tuhkimo... Nyt ainakin :-D

    VastaaPoista