sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Housewarming party

IMG_1451 IMG_1447 IMG_1436 IMG_1410

Kello on kymmenen illalla ja nyt vasta jaksan ja kykenen koneelle, joten voitte päätellä, että eilisissä tupareissa oli kivaa! :) Laura ja Joonas sai vihdoin kotinsa rempan valmiiksi ja hienolta siellä näyttikin, harmi etten tajunnut ottaa yhtään kuvaa asunnosta. :D Myös Laura- serkku tuli Helsingistä asti ja Juuliakin pääs paikalle! Harmi, että meidän kouluporukasta kaks puuttui, eikä ehkä ehditä näkemään enää porukalla. Ilta oli tosi kiva ja oli mahtava viettää välillä myös kunnon kotibileitä ilman baariin päätymistä! 

Huomenna ois tarkotus suunnata sitten mummolaan, toivottavasti on hyvä sää niin päästään Laura- serkun kanssa ottamaan kuvia pohjanmaan maisemiin!

18 kommenttia:

  1. Tiiätkö mitä? Makaan melkein 39asteen kuumeessa kotona, meinaan kuolla tylsyyteen kunnes jostain eilen löysin tän sun blogin. Siitä lähtien oon melkein koko ajan vaan lukenu ja lukenu ja lukenu, aamulla heti ekana jatkoin siitä mihin illalla jäin. :D Jäin ihan koukkuun ja luin jokaisen postauksen mitä oot tähän mennessä tehny, vihdoin kun sain loppuun tuli ihan tyhjä olo että mitä ihmettä, nytkö se jo loppu?!?! Oot tosi ihana persoona, tuntuu että jollain lailla "tuntis" sut vaikka puoliakaan ei tiedä. Ja ensimmäisen ja viimesen postauksen välissä kyllä huomaa miten oot aikuistunu ja kasvanu henkisesti tosi paljon! Vitsi, ja se on myös pakko sanoo että susta huomaa miten välität aidosti ja ehdoitta sun läheisistä, ystävistä, Nikosta ja kaikista ketä sun elämään kuuluu. :) Jään ehdottomasti seuraamaan sun blogia, toivottavasti en kuulosta tosi friikiltä hullulta :D:D hhah.
    keep on going! oot ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kun jaksoit kirjoittaa näin pitkän kommentin! :) hih, sulla on ollut ihan kiva työ lukea kaikki postaukset :D oon joskus miettiny vanhojen postauksien poistamista, sillä ne ei oo enää "hienoja" huonolaatusine kuvineen, mut sit toisaalta haluun et täällä on tallessa vielä nekin postaukset josta kaikki lähti. kiitos paljon ja tervetuloa seuraamaan! :)

      Poista
  2. Hihi näin sut tänään Prismassa! :) Mut oli mulla kysyttävääkin, minkä kokoiset sun hollisterin pökät on? Ite oon suunnitellu tilaamista niiden nettisivuilta mutta koot mietityttää. Jotkut kun sanoo et on pientä kokoo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikä lähettiin tänään just sen näköisenä lauran kanssa kauppaan et toivottavasti kukaan ei nää :DD mut nää on M ja musta nää on ihan normaalia kokoa :) mut sillon hollisterilla oli myynnissä myös sellasia skinny- malleja ja ne näytti muistaakseni aika pieniltä, tai sellasilta legginsseiltä :) kannattaa kattoa et niissä kollareissa on resori tai kuminauha lahkeissa, sillä lontoossa ainakin myytiin myös sellasta mallia, jotka oli reisistä tiukat ja sit leveni lahkeisiin ja ne näytti päällä ihan kauheilta :D

      Poista
    2. hahah hyviltä näytitte! :D Jee kiitos nyt pistin tilauksen menemään! Ja kiitos isosti noista vinkeistä sillä mä yritin pohtia ja miettiä et minkä malliset tilaan! Tilasin sii resorilliset (?:D). Toivottavasti on hyvät! Mäkin mietin M ja L koon välillä ja päädyin M:n :)

      Poista
    3. Tuu sit sanoo et onko hyvät! :)

      Poista
  3. Äää mäkin haluun sellasen kämpän jossa voi pitää tuparit;)

    VastaaPoista
  4. Onpas ihania kuvia - tunnelma välittyy tosi kivasti :) Sun blogi on yks mun lemppareista!

    VastaaPoista
  5. Näyttää siltä että teillä on ollut tosi kivaa :) ja nam vaahtokarkit :D <3

    VastaaPoista
  6. vitsi ois ollu nii kiva itekki päästä :(

    VastaaPoista
  7. Hei mulla ois postausehdotus! Tekisitkö postauksen sun lemppariblogeista? Tykkään sun blogista niin paljon että sitä kautta löytyis varmasti lisää hyvää luettavaa!! :)

    VastaaPoista