perjantai 20. syyskuuta 2013

Asu uutuuksista

p1

Aattelin esitellä pari uutuutta teille! Itseasiassa koko asu koostuu uusista jutuista: peplum-paita on cubuksesta ja housut hennesiltä. Itseasiassa sukatki on uudet haha. Oon aina ajatellut, että en voi käyttää vaaleita housuja mun leveän lantion takia, mutta jotenkin sitä vaan tällein aikuistuessa tulee enemmän itseluottamusta ja sellasta "en välitä muiden mielipiteistä"- ajattelua ja ostin housut, joihin ihastuin h&m:n kuvastoa selatessani. Tuohon itseluottamukseen vaikuttaa myös varmasti se, että musta tuntuu, et jalkojen "koostumus" tai muoto on muuttunut saleilun seurauksena ja oon itseasiassa ihan tyytyväinen siihen, miltä ne näyttää. No, mutta nyt takaisin niihin uutuuksiin!
 IMG_2325

Mulla on päivittäin kello kädessä, paitsi silloin, kun muut korut on kultaisia, koska mun luotto guessin- kello on hopeinen. Oon niin tottunut katsomaan kelloa kädestä joten kultaiset korut- päivinä on ärsyttänyt kun vilkuilen jatkuvasti tyhjää rannetta! Oon pitkään haaveillut kaikista ihanista Michael Korsin kelloista, mutta en oo ostanut sellaista niitten korkean hinnan takia. Nyt oon kuitenkin iloinen kun löysin glitteristä tosi kivannäköisen (ja Korsin kelloja muistuttavan) kultaisen rannekellon! Tykkään tosta kyllä ihan älyttömästi!

Ollaan tässä kohta tunti kokkailtu Nikon kanssa, sillä Laura ja Joonas on tulossa meille tänään neljän tähden illalliselle! :) Tai no, viiden tähdenhän se on kun me se tehdään hehe. ;)

Mutta mitäs tykkäätte uutuuksista? :)

18 kommenttia:

  1. Looks good! :-) Minkä hintanen toi kello oli? Tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) se oli n. 30 e !

      Poista
    2. Olisit saanu laadukkaamman ja halvemman ur&penn:istä... :/ mut eihän sille enää mitään voi

      Poista
    3. Mä ihastuin tohon ja kello vaikuttaa laadukkaalta, sillä se on ihan terästä ja sillä on myös takuu :)

      Poista
  2. Ihana kello! Herkullista ja mukavaa iltaa teille!

    Erika

    VastaaPoista
  3. tykkään tykkään! ehdottomasti toi kello kolahti minuun, paljon maksoi ?:)

    VastaaPoista
  4. Hyvältähän nuo näyttää :) Mulla on toi sama "asenneongelma" itteni ja vaaleiden housujen kanssa, et aattelen näyttäväni isohkolta niissä vaik en edes iso tyttö ole :D Hienoo et rohkaistuit kokeileen, näytät erittäin sopusuhtaiselta ja kauniilta. Muuten sulla on ihailtava tuo asenne omaan kehoon ja mukavaa, että oot sinut itsesi kanssa. Liian usein me naiset aliarvostetaan itteemme ja aatellaan vaan saavamme tuomitsevia mielipiteitä vaik näin ei edes ole. Hyvää syksyn jatkoo ja kiitos hyvästä blogista :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) jep, sitä usein on liian kriittinen itteänsä kohtaan! Kivaa syksyä myös sulle :)

      Poista
  5. Kaunis asuvalikoima ja hyvältä näyttää :) toi kello on tosi hieno, näyttää oikeesti joltain tosi kalliiltakin :D ois varmaan menny ihan todesta jos oisit sanonut että onkin joku mk kello ;) (mulle ainakin.) ps. onko nuo housut valkoset vai tositosi vaalean harmaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) kylhän se ranteessa näyttää ihan samalta kuin kalliimmat sillä ei kukaan sitä niin tarkkaa kato :D ne on sellaiset vähän vaaleat hiekanväriset :)

      Poista
  6. Tykkään tooosi paljon ! :) Hehe heti tosta asusta spottasin nuo sukat, omistan samanlaiset ;D

    VastaaPoista
  7. Ihana asu! Tää on just sellanen mitä oon ite miettiny pitäväni, nii pitää varmaa kipasta kauppaan ostaa samantyyliset vaatteet! :D kiitos mahtavasta blogista!

    VastaaPoista
  8. oot tosi kaunis ja aivan ihana paita! :)

    VastaaPoista