sunnuntai 20. tammikuuta 2013

London, part. 1

IMG_0992 _MG_9994

Lontoosta kotiuduttu! Saavuttiin siis maanantaina Lontooseen iltapäivästä. Oltiin katottu etukäteen jo, miten päästään lentokentältä hotellille, mutta siitä huolimatta meille tuli muutamia mutkia matkaan. Ensin mentiin bussilla lentokentältä Liverpoolin asemalle, jossa oltais oltu ihan hukassa ellei ystävällinen suomalaisperhe ois auttanut meitä ostamaan viikon metroliput ja neuvonut, mille metrolle meidän piti ensimmäiseksi mennä. Metrolippujen myyjä muuten kysyi, että ollaanko yli 15- vuotiaita?! Ihan kiva. :D No, mentiin sitten ensin väärään suuntaan metrolla ja kun lopulta päästiin oikealle asemalle, tajuttiin, ettei meidän kartalla tulla löytämään hotellille. Onneks ihmiset oli avuliaita ja noin tunnin harhailun jälkeen päästiin päämääräämme.
  IMG_1007IMG_1033 IMG_1044 IMG_1048 IMG_1092

Tiistaina herättiin jo aikaisin, sillä oltiin niin täpinöissämme lähdössä keskustaan kiertelemään kauppoja. Meidän oli ihan pakko mennä ensimmäisena Victoria's secretille, sillä oltiin odotettu sitä niin paljon. Oltiin ajateltu, että ostetaan sieltä ihanat kotiasut, puhelimen kuoria ja hienot juomapullot, mutta mitään niistä ei löytynyt! Sen sijaan ostettiin paljonpaljon pikkareita. Onneksi sitten loppuviikosta löytyi myös hieno juomapullo mullekin, sillä oisin jäänyt muuten kateelliseksi Lauralle, joka vei vikan silloin tiistaina. ;D Koska VS:ltä ei löytynyt niitä ihania kotiasuja, suunnistimme seuraavaksi Hollisterille, jonka löytäminen ei ollutkaan kauhean helppoa. Onneksi sieltä löytyi molemmille tosi kivat kollarit. Tiistai meni siis kokonaisuudessaan shoppaillessa. :)

_MG_9907 _MG_9989 IMG_1275 IMG_1285 IMG_1390 IMG_1436

Loppuun vähän ensimakua meidän ostoksista. ;) Keskiviikkona kierrettiin nähtävyydet ja torstaina shoppailtiin vähän lisää, mutta aattelin laittaa niistä kuvia vasta seuraavaan postaukseen. :)

17 kommenttia:

  1. minkä kokoisina julkaiset kuvat tänne blogiin ja mitä kautta lataat? :) On niin hyvänlaatuisia!

    Ihania noi kuvat teistä, oon kateellinen kun ootte päässy VS:lle! Ja oon kyl muutenkin kateellinen että ootte ollu ylipäätään Lontoossa, oli varmasti iha huippukiva reissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lataan ne flickriin ja sieltä lisään ne blogin html- koodiin medium 800 kertaa jotain kokosina :) kiitos! reissu oli kyllä tosi ihana :>

      Poista
  2. Ihania kuvia!<3

    Hei kuule, oon itse lähdössä Lontooseen maaliskuun loppupuolella niin osaatko suositella joitain paikkoja/kauppoja/nähtävyyksiä missä kannattaa erityisesti käydä? :) Oon kuullu et Lontoossa on suht kallista ruokaa, et kannattaa käydä syömässä mieluummin pubissa kun ravintolassa jos ei halua maksaa itseensä kipeäksi?!

    Ja itse aattelin myös käydä tottakai Viktoria's Secret:llä ;) Onko se helppo löytää? Sattuisitko muistamaan osoitetta niin vois paikantaa sen kartalta ? :) Ja osaatko neuvoa myös mistä tuo Hollister löytyy? :D

    VastaaPoista
  3. tai siis se meidän hotelli on lähellä Hyde Park:a, mut tulee varmaan aika paljon kierreltyä metrolla joten ei sinänsä väliä vaikkei se oiskaan siinä hotellin lähellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää kommentti on varmaan samaa kuin edellinen niin vastaan tähän? :D no tosta ruuasta, et me syötiin lauran kanssa huoneessa aamupala, sillä meillä oli pieni keittiö siellä, missä saatiin tehtyä itse ruokaa. sit päivisin syötiin puolikkaat subit, vähän myöhemmin eväinä meillä oli banaanit ja illalla syötiin taas huoneessa iltapalaa eli meillä ei mennyt todellakaan paljon rahaa ruokaan.. :D suosittelen kiertämään sitä oxford streettiä, sillä suurin osa kaupoista on sillä kadulla. kannattaa mennä metrolla myös piccadilly circucselle, sillä sielläpäinkin oli kivoja kauppoja ja se on lähin pysäkki hollisterille, jonne oli aika vaikea löytää. :s kannattaa kysyä joltain ihmiseltä sitten apua siellä, mutta siitä metroasemalta lähtee monia katuja eri suuntiin niin se hollister löytyy yhdeltä niistä :D en osaa oikein paremmin selittää kun ei oo mitään karttaa.

      sit victoria's secret oli tosi helppo löytää kun katsoo etukäteen google mapsista, missä se on. :D kun kävelee oxford streettiä pitkin ja kääntyy new bond streetille niin löytää vs:n :) se on niinkuin tota katua alaspäin ja ei kauhean kaukana.

      nähtävyyksistä me käytiin katsomassa big ben, london eye, tower bridge, buckinhaimin (en muista miten kirjoitetaan... :D) palatsi ja sit jos oot yhtään kattonut harry pottereita niin kannattaa käydä myös siinä juna-asemalla, mistä muka pääsee tylypahkaan :D ainakin meillä hotellin henkilökunta osas neuvoa meidät noille nähtävyyksille, kannattaa mennä bussilla niin näkee myös maisemia. :)

      niin ja kannattaa ostaa sellanen oyster card, maksaa viikoks 35 puntaa, josta saa 5 puntaa takaisin kun vie sen viikon jälkeen lipunmyyntiin, sillä sillä saa mennä metrolla ja busseilla keskusta-alueella rajattomasti ja on tosi kätevä. :) meidänkin hotelli oli ihan siinä hyde parkin lähellä ja siitä oli tosi helppo liikkua kaikkialle! :)

      kysy jos on vielä jotain mihin en jo vastannu :D

      Poista
  4. paljonko VS: llä noi pikkarit makso ;D? ja onko noi kaikki pikkareita,vai myös stringejä? :) teethän sit ostospostauksen kaikesta muustakin viel !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne oli yksittäin noin 7 puntaa eli jonkun 9 euroa (?), mutta noissa oli tosi paljon sellasia tarjouksia "10 pikkarit 20 punnalla/ 5 pikkarit 20 punnalla" :) noissa on ihan kaikkia: pikkareita, stringejä ja hipstereitä :D joo oon jo kuvannut ostokset eli kyllä tulee ;)

      Poista
  5. Miten oot saanu noista kuvista noi "kehykset" pois ?? Ja ihania noi cup cakesit :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en muista yhtään, mutta muokkasin html- koodia jonkun blogin ohjeiden mukaan :)

      Poista
  6. Ihania kuvia, varsinkin noi cupcakesit ;) Ai vitsit tykkään sun blogista kun sulla on niin nättejä ja hyvä laatusia kuvia ja sä oot niin kaunis. Ja muutenkin tää saa mut aina tosi hyvälle tuulelle kun luen tätä. Kiitos siitä :>

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia!:)) Muistan iteki ostaneeni suunnilleen samanlaisen setin VS:stä, kun pääsin sinne shoppailemaan muutama vuos sitte:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi siellä meinas vähän seota kun kaikki oli niin ihanaa ;D

      Poista
  8. onko noi hollisterin kollarit banded vaiko skinny mallia ja minkä kokoset ?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista noitten mallia, mut ei ollu ainakaan skinnyt ja noissa on kuminauhat lahkeissa kun kaikissa ei ollu :D ja noi oli sillein samaa kokoa kuin Suomesta ostettavat kollarit sillä molemmat otettiin ihan meidän "peruskokoa" :) mulla on koko M :)

      Poista