perjantai 31. elokuuta 2012

Opiskelijaelämää

IMGP4639

Nyt tulee taas tällänen postaus, missä kuva ja teksti ei liity toisiinsa mitenkään, mutta ei voi mitään. :D Kuva musta ja mun kummilapsesta on siis viime viikolta kun käytiin Ennan kaa escapessa tanssimassa. 

Maanantaina tosiaan alko koulu ja tää viikko on ollu vaa lähinnä muihin ihmisiin tutumista ja se on ollu kyl tosi kivaa. Eilen olikin sit jo ensimmäiset opiskelijabileet ja oon onnellinen, et mun ei tarvii käyä tänään tekemässä kielitestiä vaan saan olla vaan kotona koko päivän! :D Viime viikolla käytiin tosiaan Ennan kanssa escapessa keskiviikkona ja sit lauantaina oltiin työpaikan juhlissa Tampereella ja loppuilta Fat Ladyssä ja eilen opiskelijaporukalla Escapessa. Oon kyl kuullut et opiskelijaelämä on vaan bilettämistä, mut oon aina luullu, et ne puheet on liioteltuja.. :D

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tuo tiikeri sulattaa kaikkien sydämet <3

   Poista
 2. mäki haluun jo kouluun.. :DDD ja toi kisu on kyllä nii ihaaaaana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eiku nyt nautit ku ei oo koulua! ;) Hih milo on maailman ihanin kisu <3

   Poista
 3. kiva blogi sulla :)
  http://smileminttu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi kivanoloinen blogi! Kiinnostaisi tietää minkä alan opiskelija olet?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) opiskelen liiketaloutta :)

   Poista
 5. Mulla on kans ollu koko viikko maanantaita lukuunottamatta pelkkää biletystä haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo tää on ihan järkyttävää, ihan ku ois täyttäny 18 uuestaan :D

   Poista
 6. heips! Semmosta ajattelin kysellä että millon jatkat tuota mitä kuvaan-juttua? Rakastan blogiasi, olen aika uusi lukija mutta nyt jo ihan koukussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vika osa on paria kuvaa vaille valmis, yritän saada ne otettua mahollisimman nopeasti, sillä mua äsyttää kun joku postaus jää vain "roikkumaan" tekemättömänä :D kiitos, kiva kuulla! :)

   Poista
 7. Missä oot koulussa? ja missä oot töissä / oot ollu töissä? yritin ettii mut en löytäny :DD ja missä päin jklää asutte nikon kaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ammattikorkeakoulussa ja en oo kertonu täällä et missä oon töissä, mut kaupassa siis :) ja asutaan kuokkalan suunnilla :)

   Poista