maanantai 14. marraskuuta 2011

Tuoksukokoelma

Käytän hajuvesiä päivittäin, eri tilanteissa eri tuoksuja. Ja nyt ajattelin esitellä ne teillekin. :)

IMG_4015
Vasemmalta: Morgan- Love, Jeanne Arthes- Love generation blue, Paris Hilton- Cancan
Love hajuvesi oli mun ensimmäinen oikea hajuvesi ja sain sen iskältä joululahjaksi ala-asteen lopulla tai yläasteen alussa. Silloin käytin sitä paljon, nykyään en oikeastaan ollenkaan.
Keskimmäisen pullon oon saanut Henrietalta synttärilahjaksi kun täytin 15 ja käytin sitä päivittäin sinä kesänä. Vieläkin kun laitan tota, mulle tulee Henrietta, kesä, Fazerin keksisuklaa ja sen kesän rallit mieleen! :) 
Cancanin oon saanut äitiltä joululahjaksi pari vuotta sitten ja tää tuoksu on ensimmäinen jokapäiväinen tuoksu, jonka oon käyttänyt loppuun! Tykkään tuoksusta vieläkin kovasti ja oon miettinyt, että ostaisin sitä uuden pullon. Käytin sitä arkituoksuna.

IMG_4009_2
Vasemmalta: Diesel- Fuel for life, Escada- Marine groove, Zara- White, Escada- Incredible me
IMG_4003

Käytän näitä arkituoksuja vuodenaikojen mukaan. Dieselin hajuveden oon saanut tuliaisiksi iskältä jostain ulkomailta ja käytän sitä keväisin. Tai viime kevät oli eka kevät kun käytin sitä, sillä edellisenä vuonna mulla oli käytössä Cancan. Tästä hajuvedestä mulle tulee mieleen kuivat asfaltit, vappu ja mun nykyisen työn työpaikkahaastattelu.

IMG_4008

Escadan Marine grooven sain Nikolta toisena vuosipäivänä lahjaksi, kun oltiin kahden kaverimme kanssa laivalla. Käytän tätä tuoksua siis kesäisin ja välillä myös biletuoksuna. Marine groovesta tulee mieleen hellepäivät, rannalla makoilu, risteily ja Niko.

IMG_4006

Zaran tuoksun sain Henrietalta 18v synttärilahjaksi, mutta sain lahjan vasta koulujen alettua syksyllä, joten tästä tuoksusta tuli mun syksytuoksu. Zaran tuoksusta tulee mieleen lukio, syksyn kirjoitukset, kouluun pyöräily, toppaliivi ja syksyn ruska.

IMG_4002

Incredible me on (ylläripylläri) mun talvituoksu ja just pari viikkoa sitten vaihdoin Zarasta tähän (eli nyt on ihan virallisesti talvi). Tän oon saanut iskältä tuliaisiksi laivalta ja olin tosi yllättynyt, että iskä oli osannut ostaa näin hyvän tuoksun, vaikka en ollut toivonut tätä ja iskä oli laivalla ihan yksin. :D Sain tän lukion ekalla eli tää talvi on jo neljäs talvi tälle tuoksulle. Musta tää sopii hyvin talveen, sillä tuoksu on hieman voimakkaampi ja "raskaampi".
Mulle tulee tästä vieläkin niin elävästi mieleen lukion ekan vuoden kolmosjakso ennen joulua kun mulla oli samassa jaksossa fysiikan ja kemian pakolliset kurssit ja jouduin istumaan pahimmillaan neljä tuntia samassa luokassa samalla paikalla, enkä tajunnut opetuksesta mitään... Silti oli ihana oottaa joulua ja laskea päiviä joululomaan, joten tän tuoksun käyttäminen vain lisää mun joulufiilistä! ;)

IMG_4021
Britney Spears- Fantasy
Viimeisenä mun yksi kestosuosikeista eli Britney Spearsin Fantasy. Ensimmäisen, eli tuon pienemmän pullon ostin (tais iskä oikeastaan ostaa) kun oltiin Virossa joskus seiska ja kasi luokan välillä. Aluksi käytin hajuvettä välillä kun jaksoin ja muistin laittaa sitä kouluun ja ysiluokalla käytin tätä jo arkituoksuna. Oikeastaan käytin tätä jokapäivä kunnes sain tuon mun talvituoksun. Siihen aikaan, kun tätä käytin arkituoksuna, alettiin seurustelemaan Nikon kanssa, joten ei ihme, että Niko tykkää tästä tuoksusta niin paljon, että toi parin viikon takaiselta Viron reissultaan mulle tuliaisiks tätä kyseistä tuoksua tuon kuvan isomman pullon. ;) Nykyään käytän tätä biletuoksuna ja muissa tän tuoksun vaativissa tilanteissa (:D). Vaikka tää onkin tosi makea tuoksu, tykkään edelleen paljon! :)

Löytyykö keltää samoja hajuvesiä kotoa? :)

18 kommenttia:

 1. Oi vitsi Sara tää oli kiva postaus!! Mulla on ihan sama: eri tuoksuista tulee mieleen eri asiat. Äitini on taas säästänyt aina niinku tyhjätki pullot tai jättänyt vähän että saa joskus muistella asioista sillein myös tuoksujen avulla. Kuulostaa tosi tyhmältä mutta ihanaaaaaa.

  VastaaPoista
 2. Liisa, kiitos! :) hih no mullakin on kaikki noi tyhjät tai puolityhjät tallella kun en vaan millään raaski heittää niitä pois just ton takia :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: en laita sun kommenttia kaikkien näkyville, mutta kyllä oon ja kannattaa hakea jos sellanen työ kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 4. yay for the perfume post!

  i did one too in my blog :)


  xoxo
  Melina
  www.onlyaflightaway.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Lotta: kiva juttu! :)

  Melina: I'll go and check it :)

  VastaaPoista
 6. tää oli kiva ku oli kunnon selitykset kaikista! :) tekee heti mieli mennä testailemaan noita kauppoihin :))

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: kiva että tykkäsit! :)

  VastaaPoista
 8. Oi vitsi ! Munki on täs jonkun aikaa pitäny ostaa uus hajuvesi. Mul oli pari talvee sitte Kylie Minoquen Sexy Darling ja siit tulee mulle mielee ihan joulu, mut en oo enää nähny sitä hajuvettä kaupoissa. Mitään näistä yllämainituista en oo koskaa haistanut, pitää varmaan käydä testaamassa=)

  VastaaPoista
 9. Paula: hei mun kaveri etti tota hajuvettä jonku aikaa sitten ja ei löydetty sitä mistään! se on varmaan lopetettu :s kannattaa käyä testaamassa! :)

  VastaaPoista
 10. Hyviä vinkkejä! Just oon ostamassa uutta tuoksua niin sainkin tästä vähän ideoita :)

  VastaaPoista
 11. MIMS: suosittelen testaamaan ainakin tuota mitä ite käytän nytten talvella :)

  VastaaPoista
 12. Mulla on kans toi Morgan love ja Escadan Marine Groove. Kummatkin ihan sairaan hyviä tuoksuja!:-)

  ♥:Anniina

  VastaaPoista
 13. Anniina: niin onkin! tykkään kans tosi paljon :)

  VastaaPoista
 14. mullakin on toi britneyn fantasy ja se on niiiin ihana ♥ se on itse asias niin ihana etten raaski käyttää sitä ku just jossain bileissä ja sellasis tärkeis tilaisuuksis:) ja se on aika voimakas kyl ni en viitti kouluun laittaa tai tyrmään ihmiset :DD

  VastaaPoista
 15. Ihanan paljon hajuvesiä<3 Mä rakastan tota Britneyn Fantasya kans tosi paljon, siihen liittyy myös kaikkia hyviä muistoja :D Saako sitä edes Suomesta enää?! Tai mistään :S

  VastaaPoista
 16. A: niin onkin! ja kun käyttää sitä vaa speciaali tilanteissa niin se pysyykin sellasena ihanana ;)

  Anniina: en oo ite ainakaan löytänyt enää mistään kaupasta :s mutta laivalla sitä on aina! eli seuraavalle tutulle joka lähtee risteilylle, kannattaa vinkata tuliaisviheeks tota ;)

  VastaaPoista
 17. Britneyn Fantasy löytyy kaikissa väreissä täältä. :D olin tota "normi" Fantasya ilman varmaan pari-kolme vuotta, ja kesällä tilattiin se äitin kans mulle! On siis ollu mun lemppari jo monta vuotta ja sitä tekis samana aikaan koko ajan mieli käyttää, sekä säästää. :)

  www.katya-liketobeme.blogspot.com

  VastaaPoista