sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Sara ♥ Niko 3 v

Tänään tulee siis täyteen kolme vuotta siitä kun alettiin Nikon kaa seurustelee. Vähän on mennyt nopeesti aika! Mutta niin, vietettiin siis vuospäivää oikeestaan eilen, koska tänään oltiin Nikon mummolassa ja Niko lähti pari tuntia sitten takaisin inttiin.


Kahtena edellisenä vuospäivänä on satanu vettä ja ollut muutenki harmaa keli, mutta tänä vuonna huijattiin luontoäitiä ja vietettiin kivaa päivää hyvässä ja kuumassa säässä. ;D Tänään 12.6. kun on se meidän oikea vuospäivä, on se jokavuotinen harmaa ja sateinen sää.

Huomattava keskittyminen
Tää rata oli mahdottomuus..

Käytiin pelaamassa minigolfia satamassa ja meikähän vei! ;) Oli kiva pelata vaikka no, kumpikaan ei ollut mitenkään erityisen hyvä tossa... :D Mutta satamasta mentiin Gringos locosiin syömään.


Hyvää oli ja riittävästi (ja ylikin..)
Oli kiva käydä syömässä ja jutella kaikkia mukavia. Syötiin "pitkän kaavan" mukaan eli alkupala, pääruoka ja jälkkärit. Ollaan kerran aikasemminkin käyty Gringos locosissa syömässä ja siellä on hyvää ruokaa, hieman ehkä tulisempaa kuin esim. Amarillossa, joka on ehkä mun ja Nikon suosikkiravintola.

Loppuiltakin meni mukavasti, vaikka ei sen kummempaa tehtykään. Parasta oli kun sai olla ihan rauhassa yhdessä. :)

5 kommenttia:

  1. onneks olkoon teille! <3 ja ihana toi eka kuva! ootte söpöjä <3

    VastaaPoista
  2. ootte söpö pari!<3 hei tee sellane postaus teistä jossa kerrot miten tutustuitte ja kerrot noista kolmesta vuodesta.... paljon kuvia ja tekstii:) ois tosi kiva

    VastaaPoista
  3. anonyymi: kiitos! :) joo voisin ehkäpä tehäkin ;)

    VastaaPoista