maanantai 2. tammikuuta 2017

Unicorns and marble

nunuco1 nunuco2

Kuinka moni tunnistaa kuvissa näkyneet tuotteet jo muista blogeista tai instagramista? Itse oon ihastellut Nunucon tuotteita jo pitkään heidän instagramistaan ja juuri kuvien tuotteet ovat nousseet sieltä lemppareiksi. Sain Nunucolta mieluisan paketin ennen joulua, josta paljastui nämä molemmat ihanuudet: marmonikuosinen meikkipussi ja yksisarvisjuomamuki ja tykästyin näihin molempiin myös livenä! Nunuco on avannut myös kahvilan Jyväskylässä sijaitsevan myymälänsä yhteyteen yhdessä pienpaahtimo Punaisen Kirahvin kanssa, jossa täytyy myös päästä käymään pian, sillä kahvilan kuppikakut näyttää aivan superhyviltä!

Tän postauksen piti olla viime vuoden viimeinen, mutta tää näköjään siirtyikin vuoden 2017 ensimmäiseksi. Me vietettiin uusi vuosi ihan kahestaan (plus tietty Remin kaa!) kotona, sillä Niko on kipeänä. Katottiin ilotulituksia sängystä käsin, joten mikäs sen mukavampaa, heh! Ei muuta kuin ihanaa tätä vuotta kaikille. 

6 kommenttia:

 1. Moi! Onko ennalla julkista instaa/blogia/snäppiä tai jotain :)?

  VastaaPoista
 2. Voi että kuinka ihana pussukka!♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Harmi ettet postaile enää :( oon aina tykänny sun tyylistä kirjoittaa ja laadukkaista kuvista, siks oonkin käynyt aina silloin tällöin kurkkaa oisko tullut uutta postausta. Pakko oli nyt jättää kommenttia et täällä ainaki yks ikävöi sua!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edelliseen kommentoijaan, on harmi ettet enää postaile. Tätä blogia on ollut kuitenkin mukava lukea ja laadukkaat kuvat hauskojen juttujen kanssa ovat inspiroineet ainakin mua :)

  VastaaPoista
 5. Meinaatko enää jatkaa blogia? :(<3

  VastaaPoista