keskiviikko 28. joulukuuta 2016

My December

gingerbreads2 gingerbreads3 gingerbreads4 gingerbreads5

Hei taas!  Mun joulukuuhun on kuulunut paljon töitä, mutta oon mä jotain muutakin ehtinyt tehdä! Pidettiin Lauran kanssa perinteiset piparitalkoot, tai lähinnä pipareiden koristelutalkoot ja oon aika tyytyväinen lopputulokseen! Perus piparit on aika tylsän makuisia, joten mitä enemmän koristeluita, sen parempi, eiksni? Edellisien vuosien piparikuvia löytyy täältä ja täältä.

christmascards christmascards5

Myös itetehdyt joulukortit on jokavuotinen perinne ja tänä vuonna tein joulukuusikortteja. Tykkään aika simppeleistä korteista, eikä niissä saa olla liikaa kaikenmaailman kerroksia ja tarroja ja kuvioita. Vähän glitteriä voi kuitenkin olla, heh!

kranssi gingerbreads

Askarreltiin mun työkavereiden kanssa kranssit Iidan ohjeen mukaan! Oltiin aateltu, et toi ei oo kauheen iso homma, mut meillä meni joku neljä tuntia yksiin kransseihin... Sit noi ruusukkeet vaan irtoili ja liima ei pitänyt, mutta kyllä me lopulta kranssit saatiin aikaseks! Alemman kuvan piparit vein töihin mun ihanille työkamuille lahjaksi.

christmas2 christmastree

Loppuun vielä pari kuvaa itse joulusta! Aattoaamuna käytiin mun iskällä, sit päivällä mun äitillä ja illalla mentiin Nikon vanhemmille eli aika perinteiseen tapaan vietettiin joulua! Olin niiiiin paljon odottanut kaikkia jouluruokia ja tänä vuonna mulle ei tullut sellasta jouluruokakyllästymistä ollenkaan, vaan söin vielä tänäkin aamuna joulukinkkua leivän päällä. Seuraavaks pitäis kai miettiä, mitä ihmettä sitä tekis oikein uutena vuotena?! 

Toivottavasti teillä oli ihana joulu ja saitte rentouduttua! 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan jouluisia kuvia ja tosi suloisia nuo joulukortit! <3

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista