tiistai 19. elokuuta 2014

Kööpenhaminan ostokset

IMG_5760 IMG_5750

Olin jo vähän aikaa ettinyt uutta luomiväripalettia ja Kööpenhaminan Illum-tavaratalossa törmäsin Sephoran tuotteisiin ja ihastuin ylläolevaan luomiväripalettiin. Olin kuullut kyseisestä merkistä paljon kehuja etukäteen ja nyt täytyy itekin hehkuttaa, että toi on ihan älyttömän hyvä tuote! Luomiväri pysyy koko päivän aamusta yöhön silmissä täydellisesti, eikä keräänny kasaan, vaikka oiskin vähän kuumempi päivä. Tein jopa tapposalitreenin ja silti tuo luomiväri näytti vielä hyvältä, vaikka kasvoista valui hiki?? Lisäksi ostin Sephoran luomivärisiveltimen, jolla on tosi paljon parempi levittää luomiväriä kun niillä mun vanhoilla, 4 cm mittaisilla luomivärisiveltimillä. :D

IMG_5733

Oon viimeisen vuoden etsinyt uusia korkokenkiä, mutta yhdetkään hyvät ei oo tullut ennen meidän reissua vastaan. En oo yhtään sellanen kenkäihminen, mutta pakko myöntää, että näihin korkkareihin rakastuin ensisilmäyksellä. Sit kun nää vielä sovittaessa istui täydellisesti jalkaan, niin eihän siinä auttanut kuin ostaa kyseiset kengät!

IMG_5713

Taisinkin ensimmäisessä Köpis-postauksessa kertoa, että kävimme Niken factory storessa, mutta jouduttiin pettymään, sillä siellä ei ollut yksiäkään hienoja kenkiä. Löysin kuitenkin ihanan treenikassin, joka tuli tarpeeseen! Mulla on entuudestaan turkoosi Niken kanssa, joka on kuitenkin hieman liian iso esim. kouluun mukaan. Tää uus on vähän pienempi, joten tätä on kivempi kantaa mukana just esim. koulussa tai töissä. 

zara

Ostin mun ainoat vaateostokset Zarasta ja molemmat paidat onkin jo näkynyt täällä blogin puolella.

IMG_5785

Niinkuin kerroin, me hieman innostuttiin lentokentän Victoria's secreteissä ja yllänäkyvät tuotteet tarttui mun mukaan. 

IMG_5777

Ostettiin Sariannen kanssa tää puoliks, sillä tän clutchin sisällä oli sellaiset matkasilmälaput ja niskatuki, jotka Sarianne halus ja mä taas ihastuin tuohon pussukkaan! Toi on siis aitoa nahkaa ja vaikka siinä lukeekin tuo "hyvää matkaa" niin musta sitä voi käyttää ihan hyvin pikkulaukkuna!

IMG_5770

Meistä kolmesta jokainen osti myös yllänäkyvän penaalin eri kuosissa, mutta kukaan meistä ei vissiin suunnitellut käyttävänsä tätä oikeesti penaalina. Mulla siellä on tällä hetkellä meikkisiveltimet!

IMG_5767

Harmi, kun ylläoleva kuva on hieman sumea läpinäkyvän muovin takia, mutta eiköhän siitä vähän selvää saa. Ostin siis toiletti-pussin, jonka mukana tuli pienempi pussi ja hajuvesi. En haistanut tuota hajuvettä kaupassa olenkaan, mutta onneks se onkin ihanan tuoksuinen! Toi pienempi pussi kulkee kätevästi laukussa mukana ja sinne saa hyvin järjestykseen huulirasvat ja -kiillot, ton hajuveden, särkylääkkeitä jne.

No, mikä oli teidän lemppariostos? :)

17 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Tykkään erityisesti noista korkkareista. :)


    http://jennidiamante.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en malta oottaa et pääsen käyttämään niitä! :)

      Poista
  2. loppujen lopuks ei osteltu määrällisesti paljon, mutta laadullisesti onnistuttiin super hyvin kaikki! ;) -Sarkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, mielummin näin päin! ;D ps oon näillä keleillä vähän kadehtinu sitä sun sadetakkia kun mietin miten sä pysyt kuivana ja ite on kun uitettu koira :'D

      Poista
    2. Ollu kyllä super hyvä! Onneks tuli ostettua! :)

      Poista
  3. Vitsit kun pääsis itsekin shoppailemaan Victoria's secretille, edes lentokentälle! :D

    VastaaPoista
  4. Oi vitsi, Sephoran meikit on niiiin ihania ja niinkun sanoitki niin tosi laadukkaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ois pitäny ostaa enemmänkin ;)

      Poista
    2. Tosi kivoja noi kaikki ostokset! Itsekkin olen katellut VS:n tuotteita verkkokaupasta ja vitsit kun joskus pääsis ihan oikeesti sinne kauppaan ostoksille! Tai edes ihailemaan ja katselemaan sitä myymälää..!Paljonko noi ostokset muuten tuli maksaa yhteensä? :D

      Poista
    3. mä oon onneks saanut nyt vähäks aikaa tyydytettyä ton VS himon ;D ööh, noi VS:n ostokset oli jonkun reilu 100e.... :D

      Poista
  5. Hei, kiirellistä asiaa! Tiedätkö yhtään onko hesassa sunnuntaisin auki mitään ravintoloita muita kun nämä perus pika ruokapaikat hese ja mäkkäri? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyy valitettavasti sanoa, että en tiiä :/ mut kantsii miettiä, mihin ravintolaan haluis mennä ja kattoa sen ravintolan nettisivuilta :>

      Poista
  6. hei ihania ostoksia! varsinkin noi victoria's secretin ! mutta siis, oon menossa kööpenhaminaan 2 viikonpäästä, niin voisitko suositella/keroa joitakin hyviä kauppoja sieltä? Mieluiten vaatekauppoja! Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt muista sen kadun nimeä, mutta kaikki kaupat on saman kadun varrella! Kannattaa googlettaa se valmiiks niin löytää sinne :) siellä oli perus h&m, Zara jne joten ei kauheesti sellasia mitä Suomesta ei löytyis. Sit siinä kadun varrella on myös abercrombie & fitch joka on samaa ketjua hollisterin kaa joten siellä kannattaa käydä! Sit suosittelen illum tavarataloa, josta ostin esim noi meikit :)

      Poista