keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Our balcony

8 5 1 4 9 3 6 2 7

Kuvia meidän parvekkeesta uusien kalusteiden ja kesäkukkien kera, olkaa hyvä! En ollutkaan pitkään aikaan tehnyt sisustuspostauksia, niin kiva päästä päivittelemään vähän tältäkin saralta. Mähän tosiaan tein syksyllä itelleni lupauksen, että en osta mitään sisustusjuttuja vähään aikaan ja se lupaus on ihan hyvin pitänyt! Onneks Nikokin oli sitä mieltä, et parvekkeelle on saatava mukavammat kalusteet, joten tätähän ei lasketa lupauksen rikkomiseks. ;) Täältä näkee "ennen" kuvat meidän parvekkeesta, aika iso muutos, vai mitä! Ei oikeastaan viime kesänä kauheesti tehty mitään parvekkeelle vaan siirrettiin vaan suoraan edellisen asunnon parvekekalusteet tänne. Nyt meillä on kokonaan lasitettu parveke, jonka ansiosta parveke on kuin yksi lisähuone kesäisin, niin kalusteisiin ja sisutukseen pystyy panostaa hieman enemmän. Ostettiin noi kalusteet Jyskistä ja ollaan oltu niihin enemmän kuin tyytyväisiä! Kiva istua kavereidenkin kanssa iltaa, kun kaikki mahtuu istumaan mukavasti. Vielä mun tekis mieli vaihtaa parvekkeelle erilainen matto ja laittaa jokin taulu tai muu vastaava viimeisen kuvan tuolin yläpuolelle.. Saa nähä, milloin sopivat esineet osuu kohdalle!

Mitä tykkäätte ja ootteko laittanut jo omat parvekkeet kesäkuntoon? :)

26 kommenttia:

  1. Oi että on mukavan näkönen parveke! :) Meillä on oma remontissa just, joten koko kesänä ei edes päästä parvekkeelle :( Mutta lasitettu parveke on tulossa, sitä odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et tykkäät kans! :) No, mut se on sit sen arvosta kun se parveke on kunnossa ja laitettu :)

      Poista
  2. Oi miten ihana parveke! Menis ihan olohuoneesta, kelpaisi mullekki! :-)

    https://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi, näyttääpä ihanalta ja tosi viihtysältä! :-) Mulla ärsyttää, ku omaan omassa kodissa tosi ison parvekkeen, mutta koska se ei oo lasitettu ei sitä tee kauheasti mieli laittaa.. :-D Tilaa ois ja kuinka ihanaa oiskaan kesällä viettää siellä aikaa, mutta eii.. Tosin, onneksi asunnon omistaja oli ite miettiny, jos sen lasittais ja sehän kelpais mulle ainaki paremmin ku hyvin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän täysin, meilläkin oli ihana parveke viime kämpässä, kun se oli niin korkealla 5. kerroksessa, mut eipä sinne mitään tehnyt mieli laittaa, kun kaikki sade tuli heti parvekkeelle.. Pidän peukkuja, et vuokranantaja innostuis noista laseista! ;)

      Poista
  4. Tosi kivan näköistä! Meidän parvekkeen lattia on samaa matskua kun teillä, ja voi hitsi että se on kylmä jalalle! Bongasin Hong kongista halvalla sellaista leikattavaa parvekemattoa vaaleanharmaana, sillä sai kätevästi koko lattian piiloon ja nyt on mukava olla paljain jaloin partsilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, pitää pitää mielessä! :) Toi on kyllä inhottavan kylmä, mut Remi tykkää siitä, kun on viileä nukkua :'D

      Poista
    2. Tämän päivän hyvänmielentuoja: mahdollinen helle ja inhottavan kylmä lattia on eläinrakkautta.

      Poista
    3. Niin remi tykkää niin ei viittis sitä pilata :D

      Poista
  5. Näyttää tosi hyvältä ja viihtyisältä :)

    VastaaPoista
  6. Voi miten viihtysän näköstä! :) Täytyy muuten sanoa, että sun blogiin on mielettömän kiva kommentoida, kun sulta saa vastauksen aina niin nopeesti! :) Oot ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla, et oot tota mieltä! :) Mustakin on kiva saada vastaus pian niin haluun tehä kans samanlailla! Itse olet ihana kun jätit tälläsen kommentin :)

      Poista
  7. Ihana parveke teillä! Mä oon kanssa nyt kesällä innostunut sisustamaan meijän parveketta, ja oon just tosta samasta sohvasetistä haaveillut, mutta meijän parveke on niin kapea että tollanen ei kyllä ikinä mahtuis sinne :( ehkä sitten joskus seuraavassa asunnossa! :D ja kiitos ihanasta blogista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, ehkä sit seuraavaan asuntoon! Tai sit jos löytyis jostain vain pari tollasta nojatuolia jos ne mahtuis? :) kiitos sulle ihanasta kommentista! <3

      Poista
  8. Silmät osu heti noihin ihanan värisiin tyynyihin! Mistä ne on ostettu? :) *_*

    VastaaPoista
  9. Näyttääpä kivalta, kyllä tuolla kelpaa istuskella :) Noi kalusteet on just täydelliset!

    Erika

    VastaaPoista