keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lately

6

Nää sekalaisia viimeaikasia kuvia sisältävät postaukset tuntuvat olevan monien suosikkeja, joten nyt ois taas yhden tälläisen vuoro! Toivoin joitain pinkkejä ja kimaltelevia kynsiä blogigaalaan ja sellaset Ninni mulle loihtikin. Nää on ihan mun lempparit!

8 17091123358_cbe4872251_k
Henna, Enni ja minä

Luotan, että ootte jo muista blogeista nähnyt tarpeeksi kuvia Blogger's inspiration dayn kuvia, joten multa ei irtoo kuin nää kaksi. ;) Toi Fresitan alkudrinkki oli tosi hyvää, pitää tehdä kesällä esim. mun synttäreille samanlaista! Menin päivätapahtumaan siis tosiaan yksin, mut pian törmäsin Enniin, jonka blogia oon lukenut jo pienen ikuisuuden. Kiertelinkin sit loppuajan Ennin ja muiden porukassa olleiden tyttöjen kanssa, kivoja uusia tuttavuuksia! :)

3

Tehtiin Laura-serkun kanssa yks päivä jälkkäriks "sorbettia" (tälle jälkkärille oli joku oikeakin nimi, mut en enää muista sitä) sekoittamalla blenderissä jäisiä banaanisiivuja, mangoa ja mansikoita. Tosta tuli ihan älyttömän hyvää ja voin niin kuvitella, miten ihanaa toi on kuumana kesäpäivänä. Harmi vaan, että se ei kauhean kuvauksellista ollut.. :D Täytyy koittaa jotain eri yhdistelmää seuraavaksi!

2 1

Katsottiin viime viikolla varmaan kolme päivää putkeen Laura-serkun kanssa PLL:n 4. tuottista ja saatiinkin se päätökseen. En malta oottaa seuraavan kauden kattomista! Katottiin jo netistä seuraavan kauden eka jakso, mutta ollaan niin mukavuudenhaluisia, et aateltiin oottaa heinä-elokuulle, kun 5. tuottis tulee dvd:lle. On se vaan mukavampi kattoo telkkarista ja suomiteksteillä niin ymmärtää varmasti kaiken!

7

Mainitsin ohimennen muutama postaus sitten, että ollaan katseltu uusia kalusteita parvekkeelle. No, nyt viime viikolla sellaiset käytiin ostamassa! Mulla on muutama sisustusidea parvekkeelle, joten näätte kokonaisuuden sitten, kun se on valmis. Eli sisustuspostauksista tykkääville tiedossa postausta kesän lähestyessä. ;)

5

Laitetaan nyt tääkin kuva vielä tähän postaukseen, jotta ruokakuvia ois varmasti tarpeeksi! Varma kesän merkki; alan himoitsemaan smoothieta! Mikä on teidän lempparihedelmä smoothien joukossa? Mä ihastuin viime kesänä jäisiin mangokuutioihin ja ne taitaa jatkaa ykköspaikalla edelleen!

Hei, mitä ihmettä, huomenna on jo huhtikuun vika päivä ja vappu! Toivottavasti kaikilla oli hyvä huhtikuu ja toivottelen jo nyt oikein kivaa vappua, jos ei huomenna palailla täällä blogin puolella! 

17 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen kerran ja vitsit nuo sinun kynnet on ihanat! ♥ Odotan myös innolla tuota postausta teidän parvekkeen sisustuksesta, sillä itsekin haluaisin vähän uudistaa meidän parveketta, mutta kaipaisin vähän inspiraatiota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna! ♥ Kiva kuulla, et ootat! Mä en malttais oottaa et tulee vähän lämpimämmät kelit niin pääsee ostaa sinne kasveja ;)

      Poista
  2. Oi, onpa ihania kuvia! :) Enpä muuten aikaisemmin ollut huomannutkaan katsoa että olet myös Jyväskylästä! :D Mukava lukea aina toisten samalla paikkakunnalla oleilevien blogeja.. :) Ihanaa vappua sinulle Sara! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyl hauska kun sit joskus bongaa jonkun tutun paikan ja tajuaa et joku asuu kans jkl :D Samoin sulle! :>

      Poista
  3. Oottepas Ennin kanssa samannäköisiä! Huomaatko itse teissä samoja piirteitä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä sanoa et en huomaa :D Mut Enni onkin tosi nätti eli ei haittaa yhtään vaikka yhtäläisyyksiä löytyis ;D

      Poista
    2. Jännää miten erilailla piirteet ihmisistä toisille hahmottuu. Miusta ainakin blogien perusteella ihan erinäköisiä ja erilaisia ootte. Toisesta kuvastuu vakaus ja toisesta jatkuva elämänsä etsintä, jos jopa kuvista hiusten värejäkin katsoo :D

      Poista
    3. Niin jotku huomaa yhtäläisyyksiä helposti ihmisten välillä ja esim mä en koskaan huomaa et joku näyttäis joltain! :D

      Poista
    4. Haha kummasta meistä kuvastuu vakaus ja kummasta elämän etsintä ;D hauska kommentti hih!

      Poista
  4. Oot niin kaunis tossa kuvassa! Ja nättejä tyttöjä oot kyllä vierelleskin saanu ;D Mitähän tossa alkudrinkissä oli? Kesäks olis kiva saada uusia juomareseptejä :)

    Hauskaa vappua ja viikonloppua!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä oli muistaakseni fresitaa, raparperi dekyperiä ja jotain vissyä/spriteä :) hyvää ainakin oli! Samoin sulle Erika! :)

      Poista
  5. Vitamiinit ja kirpeysmakeus kohdallaan: kiiwi, verigreippi, banaani, varsiselleri, baby pinaatti tai tavallinen, fenkolin siemenet, kaneli, hunaja, sitruunapippuri ja helteellä suola. Kun nämä ainesosat googlaa, joka tosin vaatii hieman aikaa ja vaivaa, saa tiedoksi, että juo ehkäpä hyvin terveellistä juomaa. Skool ja vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä superterveelliseltä! Kivaa vappua sinnekin! :)

      Poista
  6. Hei vinkkinä popcorntimestä näkee PLL 5 tuottarin suomenkielisillä teksteillä ilmaseks ;) tuli jo katottua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Laura-serkku itseasiassa ties saman ja katottiin lauantaina pari jaksoa! Tekstejä ei näkyny meillä ainakaan vasta kun tokassa jaksossa :o

      Poista
  7. Missä tuo lukee että valehtelevista viettelijöistä tulee 5. tuotantokausi dvd:lle kesällä? :) en malta odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cdon.comin sivuilta kurkkasin! Sieltä saa varmaan ennakkotilattua sen ;)

      Poista