tiistai 30. syyskuuta 2014

Our home, part 2

koti16 koti15 koti14 koti11

Kun meille tullaan sisälle, heti eteisessä oikealla on meidän keittiö. Toisin kuin kylppärin musta seinä, keittiön beiget yläkaapit ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä. Kuitenkin melkein heti, kun tuotiin tavarat sisälle tänne uuteen asuntoon, kaapit ei enää hypännyt silmille ja nykyään en ees osais kuvitella et ne ois esim. valkoiset! Ennen tykkäsin valkoinen-harmaa-musta-turkoosi tyylisestä sisustuksesta, mut nyt oon muutenkin tykästynyt enemmän lämpöisiin sävyihin valkoisen rinnalla, kuten just beigeen ja puuhun ja punottuihin esineisiin. Niiden kaveriks vielä hopeeta/harjattua metallia ja kuparia niin avot! Ps. Bongatkaa ekasta kuvasta koira. Se on niin pönttö, kun se kurkkii meitä tollein... :D

koti24 koti25

Keittiön seinän hyllyköt ostettiin yhtäaikaa eteisen kenkäkaapin kanssa ja alunperin oltiin ostamassa valkoisia. Ne oli kuitenkin loppu ja siinä vähän aikaa ihmeteltiin, et mitäs nyt, mut sit mulle tuli ihan sellanen think outside the box- fiilis (en kyllä muista, et ehottiko Ninni myös noita) ja valittiinkin perusvalkoisten sijaan tammiviilun väriset hyllyt ja nyt jälkeenpäin mietittynä noi sopiikin tohon kymmenen kertaa paremmin kuin valkoiset! Lisäksi innostuneena siitä, että oon saanut orkidean pidettyä hengissä jo kuukauden, ostin kaksi muutakin kasvia. Ei mitään hajua, miten tota keppiä hoidetaan, mutta se on kiva. :D

koti17 koti18

Makkarissa tulee kuvattua suurin osa blogin kuvista, sillä sinne tulee parhaiten luonnonvaloa. Meillä ois vanhat makkarin verhot tallella, mutta en oikein tiiä, haluanko niitä tonne. Toisaalta ne ois kivan näköiset, mut käytännössä ne ois aika hankalat, kun toinen ois vaan tossa mun yöpöydän takana ja toinen roikkuis Remin pedin päällä. Ehkä niitä ei tarvita ollenkaan.

Ylemmästä makkarikuvasta näkee, että peilin vieressä on paljon tyhjää tilaa ja en tiiä, mitä siihen laittais. Oon pyöritellyt vähän mielessä sisustustekstiä niinkuin edellisessä asunnossa TAI kolmea taulua, joista yhessä ois valokuva ja kahessa ois joku ihana teksti TAI kolmea taulua tauluhyllyllä (samanlaisella kuin olkkarissa) TAI hyllyä, jossa vois olla sit vaikka taulu ja muuta tavaraa, kuten noi VS:n pussit. Nyt saatte heittää ilmoille ajatuksia, mitä tolle seinälle vois laittaa tai kertoa, mikä noista mun ideoista ois se paras! :)

koti32 koti33 koti34 koti35

Edellisessä makuuhuoneessa meillä oli myös kirjoituspöytä, mutta nyt päädyttiin siihen, että ei edes yritetä änkeä sitä tänne uuteen asuntoon, sillä kumpikaan ei koskaan käyttänyt sitä, vaan pidettiin siinä päällä vain tyyliin kotivaatteita silloin kun ne ei ollut käytössä. Nyt täällä uudessa makkarissa yksi ruokapöydän tuoli saa toimia vaatteiden telineenä. Tiiättehän, kun illalla ei jaksa laittaa kotivaatteita kaappiin, sillä tietää, että laittaa ne samat vaatteet aamulla taas päälle?

No, miltä makkari ja keittiö näyttää? Auttakaa mua myös päättämään, mitä tohon makkarin seinälle vois laittaa. Nikolta kun kysyy, niin sen idea on joku jättimäinen auto seinätarra, joten sen mielipide jätetään huomioimatta... :D

39 kommenttia:

  1. Todella kiva tämä teidän asunto! :) millä ohjelmalla teet tekstin sun kuviin täällä ja instassa? Oon huomannut nimittäin et molemmissa paikoissa sun kuvissa on jokin teksti. Sinällään hyvä koska se varmasti rajoittaa ainakin vähän kuvien kopiointia. Tänään just näin sun kuvan kopioituna instassa tilille jonka omistaja väittää, että kaikki kuvat ovat hänen omiaan. Se oli se disneyleffa-kuva missä oli ne superhyvän näköiset kaakaot! :) tää käyttäjä oli sit yrittänyt rajata sun kuvan ja olikin rajannut niin, että oli rajannut pois tietokoneen ja kuvan sivua, mutta siinä kuvassa oli edelleen joku sun kirjoittaman tekstin alku. Aattelin vaan et vitsit miten törkeetä! Itselleni ei tulis koskaan mieleenkään kopioida jonkun toisen ottamia kuvia ja laittaa instaan. Alkoi sit ärsyttää tuo homma ja menin takas sinne sen käyttäjän tilille ja meinasin sanoa että kyseinen kuva ei ole kyllä sun ottama. Mut sit se olikin ottanut jo pois sen kuvan sieltä. Käykö sulle kuinka usein niin,että löydät sun kuvia jonkun toisen käyttäjän sivulta silleen, ettei siitä kuvasta oo annettu sulle mitään kunniaa/ei oo merkintää, että kuva on sun ottama?

    Mukavaa syksyn alkua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      Blogin kuviin teen tekstin picasalla ja instagram kuviin sellasella ohjelmalla kun pinto. Juuri sen takia oon alkanut laittaa noita tekstejä kun mun blogin kuvia löytyy hirveesti we heart itistä ja joskus niissä on lähde, mut yleensä se lähde vie jonnekin tumblr tilille jossa joku väittää sitä kuvaa omakseen. Instassa käy sit niin et joku lainaa sitä kuvaa ja merkkaa mut siihen mut sit seuraava lainaa sitä siltä ja ei merkkaakaan siihen enää mua ja plaah. Nään niin paljon vaivaa mun kuviin täällä blogissa ja instassa et ärsyttää kun joku vaan viidessä sekunnissa kopsaa mun kuvan ja ei anna mulle siitä mitään "crediittiä". Eli aina jos tollanen mun kuva tulee vastaan niin oisin tosi kiitollinen et jos siitä tulee vaikka sanomaan mulle täällä tai instassa. :) Sitä kuvien leviämistä ei oikein voi estää kun ne kerta netissä on, joten lisäämällä siihen osoitteen/nimimerkin pystyy ees saamaan siitä kuuluvan kunnian. :D

      Poista
    2. Se kännykkäohjelma onkin siis phonto eikä pinto! :D

      Poista
  2. Aivan ihana koti teillä!! :) itse tykkäsin joko sisustustekstistä tai sitten ne kolme taulua jossa tekstit/kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mustakin ne on ehkä ne parhaat vaihtoehdot!

      Poista
  3. Ihania kuvia jälleen, ja jälleen sanon että teiän koti on upea ! <3

    VastaaPoista
  4. Ihan hyvä että niko ei puutu sisustukseen :-D tohon kävis kyllä kivasti joku sisustustarra :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no niinpä! :D oonks muuten sanonu sulle et millasta tekstiä oon yrittäny metsästää? :)

      Poista
    2. En muista ootko:) mut JESSEN JOKU tuttu kuulemma tekee tilaustyönä niiku nii saa millasen tarran haluaa ;)

      Poista
    3. Ooh no mun pitää laittaa sulle viestiä tästä asiasta ;D

      Poista
  5. Todella upea koti! Just sellanen kun mäkin haluisin! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana koti teillä! :)

    Miäki ostin itelleni tollasen "kepin" ( :D) elikkäs bambun ja se on kasvanu melkei metrin korkuseks keittiön ikkunalaudalla! Se on hauska :)

    -Laura-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mitä oho! Meillä jos se tossa kauheesti kasvaa niin sehän osuu sit kattoon jo :D

      Poista
  7. Voi vitsit mikä unelmien koti teil on!!:o mäki haluun!:D voisin muuttaa asuun tohon teidän kans kolmanneks;D toi idea et kolme taulua, joissa yhessä joku kuva ja kahesss teksti kuulostaa TOSI kivalta !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos! :) kolmelle tää tosin vois olla jo vähän ahdas ;D

      Mäkin kuvittelen sen mielessä kyllä tosi kivaks! En vaan tiiä kun esim se sisustustarrakin vois olla tosi kiva... :D

      Poista
  8. Siis mitä, tossa ekassa kuvassako pitäs näkyy jostai remi kurkistelemasta:D mä en huomannu, vaik kuin yritin katsoo:D tai kännykällä kun katson näitä kuvii niin noi kuvat näkyy sen verran pienellä et en sit varmaan senkään takii erottanu..mut pitää sit katsoo tarkemmin kun koneellee menen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no ei se kyllä kännykällä oikein näy mut koneella näkyy, kantsii kattoa tonne keskelle kuvaa ;)

      Poista
    2. Aaaa onks se Remi tuijottamassa tuolla parvekkeella?!:D Aika ihana!

      Poista
    3. joo sieltä se meitä kurkkii jos haluaa sisälle! :D

      Poista
    4. Haha voi miten söpöö;D

      Poista
  9. Ihania kuvia kyllä jälleen! Tykkään etenkin tuosta teidän makuuhuoneesta, sillä meillä on todella pieni makuuhuone jonne ei edes aurinko hirveän hyvin paista ikinä, joten se tuntuu entistäkin pienemmältä. Tuo teidän makuuhuone näyttää niin ihanan valoisalta. :)

    Nuo bambut on tosi helppohoitoisia, sillä itse en ole mitenkään kauhean hyvä kasvien kanssa, mutta noita bambuja minulla on 3, joista vanhin on kasvanu tosi hyvin ja se onkin nyt kokonaispituudeltaan noin metrin pitunen. :) Ei tarvii muuta kun kattoo et siinä vaan on aina vettä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas! :) Vitsi, saisko sinne sitä tilan tuntua jollain erilaisilla valaisimilla? :>

      No hyvä tietää, oon tosiaan kaks sellasta kasvia tappanu joiden piti säilyä hengissä kellä vaan :D

      Poista
  10. mistä tuo coins rasia on? :)

    VastaaPoista
  11. mun mielestä et nyt ainakaan mitään vs:n pusseja ala laittaan hyllyille koristeeks, makuasia tietenki mutta en tajua miks porukka pitää niitä koristeina ku ne on ihan tavallisia ostoskasseja :D toki hienon värisiä mutta vaikka prisman pussit muutettais tollasiks ni ei niitä kukaan säilyttäis. vs on vaan jostain syystä muuttunu niin yliarvostetuks täällä suomessa enkä tajua miks !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne mulla tossa lipaston päälläkin koristeena. ;)

      Eihän periaatteessa missään sisustustavarassa oo mitään järkeä, esim joku vois kysyä, et miks ihmeessä pidät tarjotinta kynttilöiden alla kun se on tarkoitettu tarjoiluun tai lasirasiaa esillä, jos et pidä siellä sisällä mitään. Esim. nyt on vissiin aika suosittua tehdä EURO lavoista pöytiä yms. mut esim mulla ei tulis pieneen mieleenkään ottaa kotiin yhtään sellasta lavaa, koska ne muistuttaa mua töistä ja saan siellä katella niitä ihan tarpeeks. :D Vähän sama varmasti noiden pussien kanssa, et sä et ymmärrä miks mä haluan pitää jotain ostoskasseja esillä, mut mulla on ollut toi toinen esillä jo jonkun kolme vuotta, kun iskä sen mulle New Yorkista toi. Sillon en ollut edes koskaan nähnyt, et miltä VS:n pussit näyttää, mutta tykästyin siihen ja laitoin sen esille. Nyt siinä on toinenkin pussi, jonka oon tuonut Lontoosta ja aina noita pusseja kattoessa muistan meidän Lontoon reissut ja sen, kuinka rakastan sitä kaupunkia. :)

      Tiiän kyllä, et noita näkee tosi paljon ja noi on musta aika yleisiä myös muissa maissa, kuin Suomessa ja veikkaan, että ne on niin suosittuja siks, kun niitä ei Suomesta saa. Siks Prisman kassista ei tulis niin suosittua, vaikka sekin muutettais söpöks, koska kuka vaan voi saada sellasen. :)

      Poista
    2. Hei saaks kysyy että missä sä oot töissä, jos kerta näät EURO lavoja siellä tarpeeks:D Itelleni ei tuu mitään kauppaa nimittäin mieleen missä sellasii ois:D

      Poista
    3. En oo kertonu sitä täällä blogissa :) mut siis veikkaan, et niitä on kaikissa kaupoissa, sillä tavarat tuodaan niiden päällä ja sit ne puretaan lavalta hyllyyn :D

      Poista
  12. Ei vitsit miten nauroin tolle Remille :DDD On se niin ihana ;) Ja upea koti teillä, just sellanen kun haluisin joskus itellekin :)

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana koti teillä, rakastuin! :)

    VastaaPoista
  14. Jeps, ymmärrän hyvin ton pussisisustuksen. Kun joku ihminen on itselleen tärkeä, niin sen haluaa näkyvän kotonaan. Jos joku mulle tärkeä ihminen tois matkamuiston Nykistä, olisin valmis teippaamaan vaikka sen Prisman pussin seinälle. Tajuaisin heti, että joku on miettinyt mua ja erityisesti toisella puolella maapalloa. Siis lisää pusseja, lisää tunteilua ja hyvää fiilistä! Sit tosta makkarin sisustamisesta tai mihin vaan visioisin tosta Pöntöstäsi todella ison tulosteen seinälle, koska ainakin värisävyt natsais just yhteen muun sisustuksen kanssa;) Ja sit se, että olen varma, että "hän" osaa ihan kohta puhua. On niin hyvinvoivan ja hyvin hoidetun oloinen koiranen, ja tietää elävänsä rakastavassa kodissa. Hau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo oonkin monesti miettinyt et Remi sattuu sopivasti sopimaan meidän sisustukseen just eikä melkein ;D Välillä tuntuu, et se ainakin ymmärtää, mitä me puhutaan kun vastailee ilmeillään meille :D

      Poista