Tänään kävi Nikon sukulaisia kylässä, joten eilen leivoin vähän herkkuja apureina Niko ja Ninni (mun luottoapuri Totti ei ollu nytten makutuomarina, aika mälsää).
Tän ohjeen sain Ninniltä ja tuli hyvää. Kannattaa tarjota heti uunista tultua, sillä uudelleen lämmitettynä mozarellasta ei tuu yhtä pehmeetä (oli hieman hankala leikata lusikalla).
Voikreemin teosta jäi kaksi valkuaista yli, joten innostuin vielä tekemään niistä marenkia (mitään ei saa heittää hukkaan), jonka tekeminen on tosi yksinkertaista! Valkuasta ja sokeria vatkataan vaan niin kauan, että vaahto pysyy kasassa astiassa, vaikka astiaa pitää ylösalaisin. Ja pystyi käyttämään uunin jälkilämmön hyvin hyväksi, sillä marenkien pitää kuivua kauan uunissa pienessä lämmössä.
Miltäs näyttää? :)
no hyvältä näyttää! :p
VastaaPoistaomnomnom, älyttömän hyvältä näyttää!:)
VastaaPoistaNamm, hyvältä näyttää varsinkin toi mozzarellapiirakka!! :)
VastaaPoistaHih, kiitos kaikille! :)
VastaaPoistavoi vitsi.. toivottavasti mustakin tulee vielä hyvä kokki!
VastaaPoistaEnna kyl susta vielä tulee, oota ku muutatte yhteen nii kyl se sisäinen vaimomatsku puskee esiin ;)
VastaaPoistavitsi ku näyttää noi kaikki niin herkullisilta ! ja oot tosi kaunis :-) !
VastaaPoistaNam miten ihanan näkösiä leivoksia!:-) jään kyllä seuraa sun blogia!:)
VastaaPoistakiitos molemmille! :)
VastaaPoistamm näyttää aivan ihanalta tuo tomaatti-mozzarellapiirakka! täytyy itsekkin kokeilla :)
VastaaPoistasiis nam, noi näyttää kaikki niinku niiiin hyvälle! :> voi ku itekki osais loihtia tollassia!
VastaaPoistaNAM! mä oon iha hulluna kaikkiin syömiseen liittyviin kuviin, hienoja :)
VastaaPoistaKatri: kannattaa todellakin kokeilla, tuli hyvää ):
VastaaPoistaanonyymi: kiitos! kannattaa kokeilla, näyttää vaikeemmalta ku mitä oikesti on :)
henna: kiitos ! :)
niiiin hyvän näköistä! eksyin sun vanhaan postaukseen tätä kautta ja kinderkakku kuulosti ehkä parhaalta ikinä. kindersuklaa<3 voiko sua seurailla bloglovinissa, en oikein ikinä seuraile bloggerin kautta :D?
VastaaPoistaliisa, kannattaa kokeilla sitä kindetkakkua, on parasta ;D itseasiassa mää en tiiä oikeen miten se bloglovin' toimii, osaatko auttaa? :s joten en osaa sanoa et voiko sieltä seurata :D mut kyl siellä kuulemma mun blogi on :)
VastaaPoistaawwww, mokkapalat näyttää niin hyviltä että ois melkein pakko päästä huomenna leipomaan! :-D
VastaaPoistaEnni, kannattaa kokeilla tota kreemeä siihen väliin, voin kertoa, että kaikki, jotka on noita syöny on rakastunu niihin ;D
VastaaPoistasiis mitä kreemeä noissa on välissä? :o en oikein osannu tulkita tota ohjetta varmaan :--D
VastaaPoistaEnni, tossa on tän: http://sara-undermyumbrella.blogspot.com/2011/06/kevyt-kaloripommi_29.html postauksen kommenttiboksissa näkyvästä ohjeesta otettu kreemi ;D
VastaaPoistaokei! :) kiitti!
VastaaPoistaTeitkö siis kaksi pohjaa vai halkaisitko yhden pohjan ja sinne väliin tuo kreemi? Tämä tyhmä ei nyt tajua :)
VastaaPoistahih, tein vain yhden pohjan ja halkasin sen kahtia niin pääsin vähän nopeemmin :) ja noita tuli hmm ehkä 12? et riippuu monta haluat et teetkö kaksi pohjaa vai niinkuin mää :)
PoistaOkei, kiitos tiedosta! On niin herkun näköisiä että pakkohan noita on testata :)
Poista