maanantai 13. kesäkuuta 2016

What's the time?

dw1 dw2

Mä tykkäsin paljon mun edellisestäkin Daniel Wellingtonin kellosta, mut oon ihan rakastunut tohon uuteen! Nahkaranneke on muotoutunut täydellisesti ranteen mukaan eli kello ei käänny päivän aikana väärälle puolelle rannetta. Lisäks toi rannekkeen väri on "elänyt", joka tekee siitä vielä kivemman näköisen. :) Aattelin siis tulla muistuttelemaan teitä alennuskoodista Daniel Wellingtonin sivuilla! Koodilla undermyumbrella saatte -15% tilauksesta ja koodi on voimassa enää pari päivää eli 15.6. asti! :) Ja nyt kun tilaa kellon osoitteesta https://www.danielwellington.com/fi/, saa kaupan päälle vielä toisen rannekkeen.

Vitsi, mulla oli pitkästä aikaa perinteinen maanantai, sillä heräsin 8:08 pomon viestiin ja mun vuoro alkoi 8:00.. Tein jonkin sortin nopeusennätyksen, nimittäin olin töissä 8:34! Vaikka lopulta en ollut "kuin" puoli tuntia myöhässä niin silti siitä pommiin nukkumisesta jää inhottavan pöllähtänyt olo loppupäiväksi ja sellanen fiilis, et on kiire kaikkialle. Onneks meen huomenna vasta 11 töihin, niin on aika mahdottomuus nukkua pommiin, mutta voin olla varma, et stressaan ens yön siitä heräämisestä.. Täytyy varmaan taas vaihtaa herätysääntä, sillä olin  sammuttanut 5 herätystä unessa tänä aamuna! No, näitä sattuu, mut on tää aina yhtä inhottavaa!

Ihanaa uutta viikkoa! 

8 kommenttia:

  1. Ihania kelloja ! Sopii sun tyyliin tosi hyvin ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tykästynyt noihin! Kivan simppeleitä, joten sopii ihan joka asuun. :) Kiitos! <3

      Poista
  2. Mulla oli aiemmin DW -kello, mutta taulu oli sininen ja yksityiskohdat kultaisia, enkä oikein osannut yhdistää sitä mihinkään. Moneen kertaan olen haaveillut valkotauluisesta kellosta mm. 'seilori'-rannekkeella, mutta en koe sitä tällä hetkellä oikeasti tarvitsevani :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm joo tollanen kello ei ihan ookaan sit niin helppo yhistellä! :/ Heh, eihän sitä aina kaikkea oikeesti tarvitse mut sit huomaa vaan keksivänsä juttuja, missä sitä käyttäis yms ;D

      Poista
  3. Mulla oli jossain vaiheessa ihan kauhee paniikki että nukun töistä pommiin, enkä sen takia saanu oikein nukuttuakaan. Ratkasin ongelman niin, että laitoin normaalisti puhelimeen herätyksen ja lisäks herätyskelloon varaherätyksen. Sain mielenrauhan ja varmuuden siitä etten myöhästy :)
    Tosi kauniita noi kellot, sopii varmasti hyvin sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis ostaa varmaan vielä ihan perinteinen herätyskello! Meillä on radioherätys, mutta se on aina sillä, joka menee aikasemmin töihin, eli maanantaina se herätti Nikon eikä siks ollu mulla käytössä.. :s Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  4. Mä ostin viime kesänä DW kellon muistaakseni sun blogin alennuskoodista innostuneena ja sillon sai vielä sellasen raidallisen rannekkeen kaupan päälle. En vois olla tyytyväisempi! Aivan ihana kello! Niin helppo käyttää kaiken kanssa, himahöntsistä juhlamekkoon :) -Rosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana et oot käyttäny alekoodin hyödyks! :) Oot ihan oikeessa, noi kellot on kyllä niin monikäyttösiä, varsinkin kun ranneketta voi vaihella :)

      Poista