maanantai 6. kesäkuuta 2016

Tell me...

bowbridge

Te käytte täällä, mutta teistä ei kuulu mitään, joten aattelin, että nostan kissan pöydälle! Ymmärrän, että aina ei jaksa kommentoida, sillä luen itsekin blogeja ja klikkaan seuraavaan tekstin luettua ja kuvat katsottua, mutta samalla ymmärrän myös, miten paljon se kommentti piristää. Se kommentti kertoo, että postaus herätti jotain ajatuksia eikä sen tarvitse aina sisältää sen kummempaa merkitystä. Musta on hauska lukea ajatuksia, jotka heräs postauksesta, vaikka ne ei suoranaisesti kommentoi asua/kuvia/tekstiä. Bloggaamisessa parasta on se vuorovaikutus teidän kanssa ja ilman niitä kommentteja tulee helposti sellanen olo, et höpisen täällä ihan itsekseni. Lisäks kommentoimattomuudesta tulee helposti myös sellainen olo, ettei postaus kiinnostanut teitä lukijoita.

Tästä päästäänkin kätevästi siihen, että haluaisin kuulla, millaiset postaukset teitä kiinnostaa eniten! Mitkä on sellaisia, joita innolla luette ja ootatte ja mitkä taas sellaisia, että skippaatte suosiolla? Tai oisko teillä jotain muuta palautetta mulle? :) Itseäni vähän ärsyttää mun oma postaustahti, mutta työt  vie yllättävän paljon aikaa viikosta, heh. Toisaalta sellaisten postausten jälkeen, mistä tykkäilette tai kommentoitte saa aina kunnon inspiraatiopuuskan blogin suhteen, joten nyt saa avata sanaisen arkkunsa ja esittää toiveita!

34 kommenttia:

  1. Sellaiset 10 faktaa minusta-postaukset on aina hauskoja tai lukijoiden toiveet, kuten lukijat ehdottavat mistä otat kuvia, esim. turhin tavarasi jne. Matkapostaukset on myös mukavia varsinkin jos niihin on panostettu ja tietysti kaikki laukku-, kenkä-, ja meikkikokoelmat esittelyssä on mielenkiintoisia! :) sulla on muuten aina tosi hyvälaatuiset kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveista/vinkeistä, en ookaan pitkään aikaan tehny tollasia! :) Ja kiitos, panostan aina kuviin, oli aihe mikä tahansa niin se tietty vähän hidastaa postaustahtia kun niitä ei aina vaan ehi ottamaan !

      Poista
  2. Mulla ainakin kommentointia vähentää se, että selailen blogeja kännykällä tai tabletilla, jolloin kommentin kirjoittaminen on vaivalloisempaa :D tykkään sun kaikista postauksista, sun kuvat on niin laadukkaita ja teksti mukavaa ja sujuvaa luettavaa :) ehdottomasti yks lemppari blogeista, susta huokuu sellanen aitous! ja hei yks postausidea mulla vois olla! oon viime aikoina törmännyt blogeissa kuukauden suosikit postauksiin, jota voi kukin soveltaa omanlaisekseen, esim kuukauden käytetyin vaate, uusi ruoka lemppari, uus jumppa tms, niitä on kiva lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ymmärrän! Itekin oon aika laiska kommentoimaan puhelimella, mutta sit lopulta se onkin aika nopsa juttu, mutta sitä on välillä saamaton näpyttämään. :D Kiitos ihanista sanoista, lämmitti paljon mieltä! <3 Ja joo, voisin vaikka toteuttaa tollaisen aika pian, sillä mulla on monta yksittäistä kuvaa jostain lempijutuista viime aikoina! :)

      Poista
  3. Olis kiva lukea niistä opinnoista kun aloitan itte nyt syksyllä saman koulun, myöskin ajanhallintavinkkejä ja fiiliksiä työssäkäynnistä koulun ohella ois kiva lukea :) Ja sun asukuvat on aina niin inspiroivia vaikkei mitään suurempaa tekstiä niissä oliskaan!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo... Oon ollut tässä asiassa aika saamaton! :'D Mulla on ollut vähän ristiriitaisia fiiliksiä koulusta niin en oo jotenkin saanut aikaseks alottaa kirjoittamaan siitä... Vaikka se ei ihan suoraan kouluun liittynyt, niin viime viikolla palautetut jäätävät opintotuet sai mut taas kiroamaan, että en opiskele enää ikinä... Mutta se on nyt hoidettu niin ehkä saisin ajateltua mun opiskeluita muuten postauksen muodossa! :)

      Poista
  4. Hahah siis kirjoitin itse just tänään mun blogiin samasta aiheesta! Jos postaukseen ei tuu kommentteja tuntuu helposti siltä ettei ruudun toisella puolella oo ketään tai juttu ei ehkä ollut kiinnostava, mut toisaalta ei sitä itsekään aina jaksa kommentoida... Toivottavasti tällaiset tekstit provosoisi lukijoita avautumaan edes vähäsen ;)

    http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa olla tää kesä, joka saa aikaan kommenttikatoa, kun ihmiset on niin paljon pois kotoa koneen äärestä! Mut ihana kun kommentoit nyt, se "1 uusi kommentti" piristää vaan niin kummasti mieltä! :)

      Poista
  5. Älä huoli. Sun postaukset on aina kivoja, ne on jotenkin niin totta. Tunnut olevan sellainen kun olet, etkä tuo elämääsi esille teennäisesti. Sen kyllä huomaa yleensä jostain kumman syystä, vaikka ei bloggaajaa tuntisikaan. Et koskaan arvostele ketään, joka antaa käsityksen, että kunnioitat ja arvostat omaa elämääsi. Nuo iloiset kuvat sinun ystävättärestäsi kertovat, että osaat antaa luontevasti parastasi.

    Vaikka noita Nycin kuvia ja juttuja sieltä riittäisi ensi kesään, en kyllästyisi. Kaikkia muonajuttuja ja kuvia toivoisin lisää ja paikallista porukkaa ohimenevin hetkin, niin kuin olet jo julkaissutkin. Mitä enemmän tuot matkaanne esille, sitä varmemmaksi tulee haave toteuttaa sama. Joitakin kuvia tosiaan tunnistaa elokuvien kautta, huikeeta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana lukea tällasta palautetta. <3 Mun mielestä tässä maailmassa on ihan tarpeeks ilkeitä sanoja ja arvostelevia tekstejä niin ei tulis mielenkään kirjoittaa niitä itse. Sellaset tekstit kertoo aina kuitenkin kirjottajasta enemmän, kuin siitä kenestä kirjotetaan.

      Hih, ei ihan ens kesään, mutta muutaman postauksen verran vielä! :D Yritän saada ne nyt pian käytyä läpi, kun kohta alkaa pukkaamaan seuraavia reissukuvia. ;) Kiva, että tykkäät katella niitä!

      Poista
  6. Juu täällä ollaan ja kaikki postaukset kyllä luetaan mut tosiaan aina ei tuu kommentoitua! :D Sellanen Päivä mun kanssa - postaus ois hauska. Ja noi faktat mitä aiemmassa ehdotettiin. Asukuvat ja -postaukset on joo kivoja, mut itseäni ne välillä kyllästyttää kun niitä on joka blogissa..! :D Sillon tällön ok :) Ja tykkään edelleen mielettömästi sun ihanista kuvista! :) Pidän ihan sellasista perusarkipostauksista. Niin ja kattaus -ja ruokajutut on kivoja upeine kuvineen! :) Hauskaa kesän jatkoa! Ihanaa, että nyt sulla on enemmän aikaa nauttia kesästäkin! :)
    -marissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ennen skippasin kaikki asukuvat, kun en vaan jaksanut kattoa niitä, mut jotenkin oon alkanut innostumaan niistäkin... :D Mutta kaikki ei kaikkia kiinnosta ja onneks sellaset postaukset on helppo vaan skipata! :) Kiitos ja kiitos toiveista, ruokakuvat on munkin lemppareita! Pitää varmaan järkätä joku herkkuaamupala ihan vaan kuvia varten. ;)

      Ihanaa kesää myös sulle! <3

      Poista
  7. Tuo on hyvä kun sanoit, ettei aina tartte mitään erityistä kommentoida, on jo sulle sinällään tärkeetä. Hyvä tietää, kun lueskelee ja hakee rentoutta, voi sanoo vaan vaikka terve!

    VastaaPoista
  8. Ruokapostaukset, Q&A, MyDay-postaukset ja kotijutut iskee enemmän kun asukuvat! Niitä siis lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveista! :) Mäkin toivoin omaan blogiin lisää sisustusjuttuja, nimittäin vähän sisustuskuumetta havaittavissa täällä suunnalla... Täytyy siis toteuttaa sellainen pian!

      Poista
  9. Mua on ainakin viime aikoina kiinnostaneet reissupostaukset ;) T: Ikuinen matkakuume

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kun oot tykänny niistä! :) Ne on kyllä munkin lemppareita muiden blogeissa nimimerkillä toinen matkakuumeinen ;)

      Poista
  10. Tää sun blogi on mun lemppari just sen takia, että oot niin aito ja kuitenkin tavallisen oloinen ! Tuntuu, että nykyään suurin osa blogeista on niin tekemällä tehtyjä ja ammatimaisia, mutta tää sun blogi muistuttaa niistä ajoista, kun mitään portaalejakaan ei ollut ja jotenki blogeista sai enemmän irti. Jatka siis samaan malliin! :-D

    Mustaki ois kiva kuulla sun opinnoista (itellä eka vuosi takana!) ja vähän ajatuksia tulevaisuudesta esim. aiotko vielä kouluttautua lisää, millanen ois sun unelmatyöpaikka, haluaisitko joskus asua jossakin muualla kuin Jyväskylässä jne. Tässä kun näitä kysymyksiä tupsahtelee, niin toki itse kysymyspostauski ois hyvä! Ja sit just esim. "My day" yms. Sun kuvat on aina tosi kivoja ja hyvälaatuisia, joten ihan jo kuvapainotteisetkin postaukset on mun makuun :D

    Ihanaa kesää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoista! <3 Pistän ehdottomasti toiveet talteen, kuvapainotteiset postaukset on munkin lemppareita! Ihanaa kesää myös sulle <3

      Poista
  11. Mua ainakin kiinnostaisi lukea lisää teidän nycin reissusta :)

    VastaaPoista
  12. Ulkonäköjutut - pukeutuminen, vaatekaappijutut, asupostaukset ja vähän syvällisemmät pohdinnat minäkuvasta, ulkonäöstä ja asuista on omia suosikkejani muiden blogeissa :) Teidän jenkkimatkasta myös olisi kiva nähdä paljon paljon kuvia ja lukea tekstiä. Ostospostaukset on myös jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syvälliset postaukset on kyllä kivoja! Vaatii vaan tietyn mielentilan niiden kirjoittamiseen niin ihan kauheen usein niitä ei saa tehtyä :D Mutta kiitos toiveista ja vinkeistä! :)

      Poista
  13. Mä oon viime aikoina laiskistunut blogien kommentoinnissa aika paljon. Syitä on varmasti useita, kuten blogien jatkuvasti kasvava määrä (ehkä pitäis vaan karsia sitä miten monia blogeja seuraa, mutta kun... :D), tabletilla lukeminen, omat kiireet jne. Lisäks joskus tulee sellanen tunne, että "en mä viitti kommentoida tätä, moni muu on jo ehtiny kommentoida melkein samanlailla" tjsp. Tyyliin vaikka asukuvista puhuttaessa voi tulla sellanen fiilis, ettei viitsi olla se ties kuinka mones, joka näpyttelee "ihana asu!" "sopii hyvin sulle tää asu!" "oot kaunis!" tjsp. Ehkä vähän hölmöä ajatella noin, koska jos sitä alkaa miettimään niin mikspä ihmeessä se ei silti ilahduttais sitä bloggaajaa, että se saa positiivisen kommentin, vaikkei siinä oliskaan mitään niin erityistä, painavaa tai poikkeavaa sisältöä :D Pitää varmaan skarpata tän ajattelutavan suhteen!

    Mutta joo, sun blogista silti tykkäilen yhtälailla kuin ennenkin. Siks ei haittais, vaikka postaustahtikin olis hieman aktiivisempi ;) Vaikka ymmärrän kyllä, että varmasti on paljon muitakin kiireitä, joten aina ei vaan ehdi ja jaksa postailla yhtä paljon. Jos nyt loppuun vielä jotain toiveita koittaisin heittää niin hmm, esimerkiks jotkut faktapostaukset on lähes aina kiinnostavia, samoin kun sellaset missä joku läheinen vastailee kysymyksiin. Tykkään myös ruoka- ja reseptipostauksista, syvällisempien ajatusten/fiiliksien/mielipiteiden jakamisesta ja ihan ehdottomasti videopostauksista! Yhtään videoo sulta ei kai ookkaan vielä nähty, joten vois olla tosi kiva, jos vaan yhtään on sun juttus :) Ja sun blogista kun on kyse niin ihan vaan kaikki kuvapostaukset missä pääsee kuvien kautta fiilistelemään esim.Suomen kesäisiä maisemia tai jotain matkakuvia jostakin on huippuja, koska sä oot niin taitava kuvaaja. Itseasiassa musta tuntuu, että sama se vaikka kuvaisit arkisia kuvia tyyliin tiskivuoresta tai sohvalla löhöilystä, sä saat sen kuvan silti näyttämään niin hyvältä haha :D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Erika sä kommentoit kyllä usein ja nykyään jopa tunnistan sun kommentit usein jo siitä alusta! <3

      Mun pitäis varmaan kysyä teiltä vinkkejä lukulistalle kun ite luen vaan paria blogia! Jep, mustakin aktiivisempi tahti ois kiva, heh.. Siihen pyritään siis! Mutta kiitos paljon vinkeistä ja toiveista! <3 Videopostausta en oo tosiaan tehny koskaan mut never say never! :)

      Poista
  14. Tykkään lukea tosi paljon sun blogia. Hyvälaatuisia hienoja kuvia, postauksista välittyy aitous ainakin itselle eikä postaukset tunnu väkisin väännetyiltä. Jostain syystä ei tosiaan vaan tule kommentoitua. Liekö aika itselläkin vähän kortilla. Silloin tällöin ehtii muutaman postauksen aina lukea ja lukemattomien postausten lista vain kasvaa bloglovinissa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla et tykkäät! :) Välillä itsestäkin tuntuu et muiden blogeissa on jo miljoona lukematonta postausta ja sit kun on aikaa niin vaikka ne selaa niin eihän niihin kaikkiin tuu kommentoitua.. :/

      Poista
  15. Meikäläisellä on kiire ottanut vallan, kun oon yrittänyt tässä opparia kirjoitella. Tietysti muutaman kerran (krhm liian monet kerrat) oon löytänyt itseni yhtäkkiä selailemasta blogeja, hupsista... :D Mutsiis edelleen tykkään lueskella blogiasi, ja tykkään postauksistasi ja jokaisen luen. Harmittavasti kyllä jää kommentointi retuperälle, oon ite myös huomannu tän. :/ Tyyliin vaan lukee sen postauksen ja menee seuraavaan uuteen postaukseen kun niitä on kertynyt ihan jumalattomasti päivän(kin) aikana. Elikkäs laiskuutta täällä ilmassa. :D Mä tykkään lueskella esimerkiks päivä mun kanssa-postauksia sekä faktapostauksia, niitä on hauska lukea kun joissakin on listattuna samoja asioita mitä itsekkin tekee. :D Jahei sisustuspostaukset !! Mä muutin just uuteen kämppään, niin ehdottomasti kaipaan lisää sisustusvinkkejä. Ja itselle ainakin ne arkiset jutut on niitä parhaimpia ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä, täällä suunnalla havaittavissa samanlaisia oireita! :D Kiitos toiveista, jotain sisustuspostaista yritän pian saada aikaiseksi! :) Kaipaisin teiltä nimittäin vinkkejä myös tähän suuntaan yhdessä sisistusjutussa :>

      Poista
  16. Käyn kattoo sun blogias melkein päivittäin (kommentoin tosi tosi harvoin mut nyt tuli semmone fiilis et "pakko" kirjoittaa jotai!:) sun blogis on aivan ihana ja sulla on nii positiivine ja ihailtava elämäntyyli. Jatka samaan malliin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et kommentoit nyt, se merkitsee oikeesti paljon! <3 Ihana kuulla et tykkäät! :)

      Poista
  17. Sellaset ostospostauksia ja "kuukauden lempparit" postauksia on kiva lukea! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuukauden lempparit ehdottomasti toteutukseen! <3

      Poista