keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Wednesday

bw2 bw3 bw1

Kuten kuvista näkyy, ei siitä lumesta pitkään iloa ollut... Maanantaina sää oli niin masentava, että päällekin valikoitui lähes musta-valkoinen asu. Pientä piristystä hain kuitenkin vaaleanpunaisesta huulikiillosta ja viininpunaisesta kaulakorusta. Tänkin asun paita on jo ikivanha ja toi on hieman liian pitkä mun nykyiseen makuun, sillä se menee tollein kasaan. Paita on siis ajoilta, jollon käytettiin vaan pitkiä paitoja legginssien kanssa, haha. Täytyis ehkä löytää joku uusi kiva vastaava, joka ois lyhyempi! 

Jotta toi harmaus ei pääsis masentamaan, siivottiin tänään oikein kunnolla ja laitoin joulukoristeita esille. Nyt poltellaan kynttilöitä ja katotaan telkkaria ja ulkona oleva harmaus ei haittaa enää ollenkaan! Kohta ollaan jo torstaissa eli viikonloppu häämöttää jo, jihuu! :)

27 kommenttia:

  1. Jos haluisit ton tyyppisen paidan mut lyhyemmän, nii vinkkinä lyhennä tota paitaa helmasta. Ja joo kyllä se lumi kelpaisi jo peittämään ton karun harmauden !

    -Donna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten hyvä, mut tarviisin siihen varmaan saumurin ettei toi lähe purkautumaan (toi on siis neule) ja en tiiä kellä sellanen olis :( Ja oot ihan oikeessa, lumi tois niin paljon valoa! :)

      Poista
  2. Oon niin masis, kun se lumi lähti niin pian pois :( Pidetään nyt peukkuja sen pikaiselle comebackille! Ja hei toi asu on tosi kiva, mä tykkään tosi paljon :) Musta ja valkoinen onkin mun lempivärit niin vaatteissa kuin kaikessa muussakin!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään iltalenkin aikaan tuli iiiihan vähän lunta joten toivotaan, et sitä kertyis vaikka ees pikkuhiljaa tonne maahan! Kiitos! :)

      Poista
  3. Kiva asu - mustavalkoiset asut kolahtaa aina :)

    Mä kaipailen myös lunta, vaikka en siitä kovin paljoa tykkää. Tulisi edes hieman sitä valoisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Muistan kun mäkin joskus vihasin lunta ja toivoin että se tulis vasta vähän ennen joulua jotta pääsis pyörällä kouluun koko syksyn :D

      Poista
  4. Mustavalkonen kolahtaa tänne aina - ja olihan siellä se viininpunainen koru! Sä saat kyllä nahkatakin näyttään hyvältä, minä kun heitän sellasen niskaan niin tulee vaan sellanen tahaton prätkäpoikafiilis :D Osaatko sanoo mistä nuo housut on, mulle on iskeny ihan hirvee nahdahousukuume XD

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei, ehkä se on vaan tottumiskysymys :D Ja noi housut on h&m:ltä! :)

      Poista
  5. Voi miten kivoja kuvia!!:)

    VastaaPoista
  6. hei minkälaista/minkä merkkistä kajaalia/silmänrajauskynää käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän maybellinen nestemäistä eyelineriä :)

      Poista
    2. onko se sellasta mitä suosittelisit muillekkin? Leviääkö se helposti päivän mittaan vai säilyykö hyvänä silmissä koko päivän? Ja onko sillä helppo levittää? Voisitko laittaa linkin tähän siitä kuvasta, niin tietäisin minkä näkönen?=) Mulla ois hankinnassa uusi kajali. Oon käyttäny nyt L'Oréal Parisin kynämaista kajaalia ja heti kun oon sen saanu silmiini laitettuu niin hetken kuluttua se alkaa jo häipymään silmistä!!=/

      Poista
    3. Joo, suosittelisin ehdottomasti! :) Oon käyttänyt tota ite 14-vuotiaasta asti ja aluks sen käyttö vaati opettelua mut nykyään saan tehtyä suorat ja hyvät rajaukset ihan ekalla yrityksellä jo. Säilyy siistinä silmissä paitsi jos silmät vuotaa niin sit se raipsee pois, mut ei leviä sillein miten jotku ripsarit. Tälläset nestemäiset eyelinerit pysyy just tollasia kynämäisiä paremmin!

      Sokoksen kuvat ei jostain syystä auennut, joten tässä ois ebay linkki: http://www.ebay.co.uk/bhp/maybelline-liner-express Se on siis tollanen ekan näkönen. :)

      Poista
    4. Joo okei, kiitos vastaukesta!

      Poista
    5. *vastauksesta siis

      Poista
  7. Mistä noi saappaat ja valmistaja tai merkki? Ihana oot, valo harmaudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ne viime vuonna jostain Kuopion matkuksen kenkäkaupasta mut en muista nyt kuollaksenikaan sen nimeä! :/

      Poista
  8. Mekin laitettiin jo joulukoristeita piristämään harmaata maisemaa. Kyllä se lumi sieltä vielä tulee :)

    http://www.minttuemilia.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se tulee, pitäis vaan olla kärsivällinen mitä mä en oo :D

      Poista
  9. mitä tapahtu ennalle, sen blogille ja installe?

    VastaaPoista
  10. Pakko täältä kysyä, miten pääsen enää Ennan blogiin? On niin kiva lukea sen juttuja =)

    VastaaPoista
  11. Love stripped tops... also great leather jacket!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    VastaaPoista