torstai 14. elokuuta 2014

Copenhagen part 3

Toivottavasti Kööpenhamina-jutut ei oo alkanut vielä kyllästyttää, sillä vielä ois muutamat kuvat näkemättä! 

IMG_5676 IMG_5678

Lähdettiin Köpiksestä viime viikon torstaina ja aamusta tehtiin vielä viimeiset ostokset keskustassa, jonka tultiin lentokentälle hyvissä ajoin (eli joku 5 h ennen lennon lähtöä...). Käytiin Starbucksissa ja Joe & the juicessa ja täytyy myöntää, että jälkimmäinen on enemmän mun mieleen! Voi kun kyseinen paikka tulis joku päivä Jyväskyläänkin (ehkä sit 50 vuoden päästä).

IMG_5680 IMG_5679

Yks syy, miks tultiin lentokentälle niin aikasin, oli se, että haluttiin ehtiä kiertämään kentän Victoria's secret rauhassa läpi. Kun oltiin tehty ostokset siellä, lähdettiin kiertämään kenttää ja kappas, siellähän oli toinenkin VS.. Ylläolevasta kuvasta saa ihan hyvän mielikuvan siitä, miten innostuttiin kyseisissä liikkeissä.

IMG_5708 IMG_5704

Vaikka tykkään matkustaa paljon niin kyllä se kotiin tuleminenkin on kivaa. Jotenkin kun on päässyt kaikki turvatarkastukset ja muut ärsyttävät jutut läpi ja istuu koneessa Suomea kohti, on sellanen ihana I'm coming home- fiilis. Hassua, miten kun herää seuraavana aamuna omasta sängystä, tuntuu, että reissusta ois jo ikuisuus, vaikka vielä 24 h sitten oli vieraassa maassa. :D

Nyt multa ois vielä käymättä läpi ostoskuvat ja sit ois tää reissu saatu kokonaan pakettiin bloginkin puolella! Mut nyt vielä telkkarin ääreen, ennenkuin Remi herää ja haluaa iltalenkille, moikka! 

8 kommenttia:

  1. Mikä ton oikean puoleisen matkalaukun päällä oleva "rengas" tsydemi on ?:D Vai onko se vaan joku koriste? Kiinnitty ensimmäisenä huomio nimittäin siihen niin pakko oli kysyy:D ja aivan ihana bloggaaja olet! Tän blogin perusteella oot just sellanen hyvän tuulinen, iloinen ja ihana ihminen! Et tavoittele täydellisyyttä vaan olet juuri sellainen oma ihana itsesi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellanen niskatyyny! Näkyy tossa vikassa kuvassa :)

      Aivan ihana lukea tällänen kommentti just ennen nukkumaanmenoa, kiitos paljon! :')

      Poista
  2. oi ihania nää Köpis-postaukset!! :) Oon Tanskassa käynyt, mutta ikinä ei olla ihan Kööpenhaminaan menty ja nyt mulla on hirvee hinku juuri sinne. Vaikuttaa niin ihanalta kaupungilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, kiva kuulla et tykkäät! :) ehkä sit ens kerralla myös tuonne pääkaupunkiinkin ;)

      Poista
  3. Kiva postaus taas jälleen! :) Vitsit, kun munkin tekis mieli päästä joskus käymään jossain tuolla Victoria's secretillä :D Onko noissa kaupoissa ulkomailla niin minkä hintasia noi tuotteet, kun täällä Suomessaki oon nähny joissaki paikoissa niitä rasvoja ja vartalotuoksuja, mut ne on mun mielestä ihan törkeen kalliita täällä.. olikohan joku 15€ rasvapurkki jossakin kun näin? Nii oliko esim tuolla tai sielä Lontoossa halvempia ne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne vähän halvempia ja niissä on tosi paljon sellasia tarjouksia et osta 3 purkkia 21 puntaa tyyliin! :) kiitos paljon! :)

      Poista
  4. oliko noi VS liikkeet siellä vasta turvatarkastuksen ja niiden jälkeen? kun eihän lähtöselvitys yleensä aukee kun jotain 2 tuntia ennen lentoo niin kuin pääsitte tonne shoppaan? :D jos tajuut mitä tarkotan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli turvatarkastuksen jälkeen ja me vaan päästiin :D en osaa sanoa et miks mut ei siinä ollu mitään ongelmaa :)

      Poista