lauantai 10. marraskuuta 2012

Musiikkimaku kertoo ihmisestä paljon

Ala-asteella:

Christina Aguilera - Genie in a bottle

Britney Spears - ...baby one more time

Britney Spears - Oops! I did it again

Black Eyed Peas - My humps

Shakira - Whenever, Wherever


Nylon Beat - Viimeinen


Gimmel - Roviolla


t.A.T.u - All the things she said


Antti Tuisku - En halua tietää

Ala- asteella eli 7-12 vuotiaana mtv oli kova juttu (silloin sieltä tuli vielä musiikkia eikä sarjoja) ja kun näin Britneyn baby one more time- videon ensimmäistä kertaa, olin ihan myyty. Olin silloin muistaakseni alottanu just ekan luokan (tai ihan vähän ennen sitä) ja aikaisemmin olin kuunnellut vain nylon beatia ja smurffeja.. :D Mä ja mun kaveri Maria oltiin Britney- faneja henkeen ja vereen, omistettiin kaikki Britneyn levyt ja meidän huoneet oli muurattu julisteilla.. :D Julisteitten joukossa oli myös Nylon beatia, Shakiraa, Antti Tuiskua ja mitä näitä nyt oli. Gimmel oli toinen, jonka kaikkien biisien sanat osasin (osaan vieläkin??) ulkoa!
Yhteenveto: aika purkkapoppia ja ilosta musiikkia, hassuja sanoja (Nylon beat ja gimmel!)

Yläasteella:

JoJo - Too little too late


Cassie - Long way 2 go

The pussycat dolls - Beep

Nelly Furtado - All good things (come to an end)

Leona Lewis - Bleeding love

Jordin Sparks, Chris Brown - No air

Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes

Rihanna - Under my umbrella

Veronicas - Untouched

Aly & Aj - Chemicals react

Hilary Duff - Stranger


Simple plan - Welcome to my life

Kuudennella luokalla aloitin harrastamaan tanssia ja se näkyy yläasteen musiikkimaussa r'n'b:nä. Britney oli edelleen hyvä, mutta eniten kuuntelin ehkäpä Jojoa ja Rihannaa. Myös tollanen "poppirokki" kuulosti hyvältä. Ehkä se kuulu mun pahimpaan teini ikään, haha. :D Hassua, miten vahvasti noista r'n'b tyylisistä biiseistä mulle tulee paljon muistoja Miian kanssa ja noista toisista Henden kanssa. Yläasteella kuunneltiin ihan älyttömästi musiikkia yksin ja kavereiden kanssa. Silloin sain myös joululahjaks mun ipodin, jossa on vieläkin samat musiikit kuin 5 vuotta sitten. :D

Lukio:

Nicole Scherzinger - Baby love

Britney Spears - Heaven on earth 

Keri Hilson ft. Nelly - Lose control

Pitbull - Hotel room service

Lady gaga - Alejandro

Sean Kingston - Letting go

Far east movement - Like A G6

Nicki Minaj - Super bass

Rihanna ft. Drake - What's my name

Lukion alussa alettiin seurustella Nikon kanssa, joka näkyi musiikkimaussa: enää en juurikaan kuunnellut "poppirokkia" vaan mielummin rakkausbiisejä! :D Rihanna oli ehkä ykkönen, mutta lukion aikaan biiseihin alkoi ilmestymään (tai sit rupesin kiinnittämään niihin enemmän huomiota) sellasia "bilepätkiä", missä ei lauleta vaan kuuluu kresibailaa, you know, ja tykästyin niihin! Pitbull nous pinnalle ja kun baarien ovet aukes kun täytin 18, tuli kulutettua Kharman (nykyinen Escape) tanssilattiaa ahkerasti. Kuunneltiin myös Nikon autossa biisejä, jotka sai koko auton tärisemään ja se oli super kivaa silloin! Nykyään käännän volumea hiljemmalle jos on ihmisiä ympärillä (ja varsinkin kun ajan yksin), sillä mua alkaa hävettää se jumputus.. Oonko tullu vanhaks? :D

Nykyhetki:

David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn me on

Carly Rae Jepsen - Call me maybe

Justin Bieber - As long as you love me

Demi Lovato - Give your heart a break

Rihanna - Diamonds

Nicki Minaj - Va va voom

Katy Perry - Wide Awake

Stefano - I'm on a roll

Wiz Khalifa & Snoop Dogg - Young, Wild & Free

Labrinth ft. Tinie Tempah - Earthquake

Lukion jälkeen ja nykyään kuuntelen lähinnä sellasta "bilemusiikkia", jonka tahtiin on kiva tanssia. Myös iloiset biisit, joita on helppo laulaa (call me maybe!) iskee. Nykyään tykkään tosi monenlaisesta musiikista, mutta harvemmin kuuntelen enää mitään surullista. Biisit, joissa on hyvä fiilis tuntuu tällä hetkellä eniten omilta. 

Mitä olitte mieltä tästä postauksesta? :) Musiikkimaku kertoo yleensä ihmisestä paljon, joten ajattelin, että tälläsellä postauksella saisitte musta vähän parempaa kuvaa! Onko paljon samoja suosikkeja ja tuliko muillekin nostalgisia fiiliksiä noista mun ala-aste ajan biiseistä? :D

14 kommenttia:

  1. siis tykkäsin ala-asteella ihan täysin samoista biiseistä :D tossa on varmaan kaikki mun lempparit! yläasteella mulla oli sellanen rokkivaihe ku halusin olla joku erilainen nuori.... huhhuh! mut tosi paljon samoista tykätään/ollaan tykätty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha noi on jotenkin niin hyviä noi ala- astebiisit, tollasta musiikkia ei ees tehä enää :D

      Poista
  2. Ai että tuliko nostalgisia fiiliksiä! Voi kyllä, ite kuunnellut just noita samoja biisejä ala-asteella. Gimmel oli kova juttu, muistan kanssa vieläkin monen biisin sanat ulkoa :D.

    Amiksen alussa mulle tuli toi pitbull, lady gaga ynnä muut ja oli silloin niiiiiin siistiä kun koko auto täris (tai no mun tapauksessa silloin mopoauto täris). :D tosi kiva postaus oli, tuli omiakin muistoja mieleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin kuvitella tärisevän mopoauton! :D me kuunneltiin vaan aina jonkun luona musiikkia tai sit koulussa välkillä mun ipodista, et mulla oli toinen kuuloke ja jollain kaverilla toinen.. :D

      Poista
  3. Tää oli just hauska postaus ! Oon sua vuoden nuorempi nii aika samoja biisejä on tullu kuunneltua samoihin aikoihin :) Nykyään tykkään kyl vähän enemmän semmosest "rauhallisesta" musiikista, mut kyl myös noi jumputukset menee hyvin bile- ja lenkkibiiseinä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on taas sillein et kuuntelen tosi harvoin enää mitään hitaampaa musiikkia :)

      Poista
  4. Hei Sara eihän ne sun Britney julisteet oo enää tallessa? :D Nimittäin täällä on yks todella iso fani joka ettii Briitun julkkia :)

    VastaaPoista
  5. Hei sara eihä ne sun Britney julisteet oo enää tallessa? :D Nimittäin oon kova fani ja etsiskelen Britneyn julisteita :)

    VastaaPoista
  6. siis mulla on tositosi samanlainen musamaku!!:D

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva ja kiinnostava postaus! : )
    Ite tykkään vieläkin kattoo MTV:tä ku sielt tulee ne MADE ja Teen Momit ym. pömpönpömppö sarjat mitä on kiva katella jos on tylsää. Tietty Jersey Shore :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla! :) joo no kyl mäkin aika paljon katon vielä mtv:tä, mun suosikit on akward, guy code ja I used to be fat! :)

      Poista