sunnuntai 11. marraskuuta 2012

I choose to be happy

IMG_0336 IMG_0345

Kävin vihdoin ja viimein kampaajalla värjäämässä tuon kauhean tyven pois! En tiiä, mitkä noi mun ilmeet on noissa kuvissa, mutta koittakaa olla välittämättä. :D Väri pysy muuten samana vaikka vähän näyttääkin kuvissa vähän erilaisilta.

IMG_0330

Oon löytänyt muuten uuden lempparismoothien! Siihen tulee:
n. 125 gr maitorahkaa (eli puolikas purkki)
2 dl maitoa
1 banaani
1 tl kaakaojauhetta
Nam, tulee muuten hyvää, sellasta ihanan paksua! Joskus treenin jälkeen teen sillein, et ton kaakaojauheen tilalle laitan desin palautusjuomajauhetta. :) Haluisin löytää kuitenkin muitakin lemppareita, joten kertokaa, mitä te laitatte teijän smoothieisin? :)

22 kommenttia:

  1. mun mielestä toi tyvikään ei ollut ees yhtään pahannäkönen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii no mää laskin sen varaan et ihmiset luulee mulla olevan liukuvärjäys tai niinku tarkoituksella tollanen ;D musta on paras ku on joku sentti tyvikasvua mut ihan niin usein ei oo varaa värjätä :)

      Poista
  2. oi nami! hyvän näkönen smoothie ja oot nätskä :)

    http://siivujaonnesta.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. ihana minun blondi siellä nii <3

    VastaaPoista
  4. Mä laitan smoothieseen useimmiten mustikoita, banaanin, maitorahkapurkin, appelsiinimehua ja banaani-vanilja-protskujauhetta tai macaa. On muuten hyvää! :)

    VastaaPoista
  5. voi että noi sun hiukset on ihanat!

    VastaaPoista
  6. Kiva uusi tukka ja houkutteleva smoothie-ohje! Pitää testata! :)

    VastaaPoista
  7. Me just aateltiin tehdä jälkkäriksi samalainen smoothie:) Omnomm

    VastaaPoista
  8. Voi että oot kaunis ja ihanat hiukset! :)

    VastaaPoista
  9. Hei mua kiinnostais et miten päädyit tohon blondiin meinaa se sopii sulle iha sika hyvin! kun etkös oo luonnostas ruskeetukkane? Ja mietin tässä itte että sopiskoha mulle ja oisko vaikee saada noi aidon näkönen ku sulla :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon salaa aina haaveillut pienestä asti vaaleista hiuksista mut oon aina ollu siinä uskossa et ne ei sopis mulle kun omat hiukset on niin tummat. Aloitin varovasti ja värjäilin eka raitoja ja sit päältä vaaleiks ja sit Nikon rohkaisemana uskalsin värjätä kokonaan vaaleiks. :) kannattaa mennä jonnekin hyvään kampaamoon ja jutella siellä et minkä sävyiset vaaleet sopis parhaiten. Mun oma hiusväri ja ihon väri on lämmin joten voisin näyttää aika oudolta vetyblondeilla. :D rohkeasti vaan! ;)

      Poista
  10. Hiukset aina kirkastuu kun värjäät tyven!:) Vau! Vitsi en oo tehnyt hetkeen smoothiee!:D heti ku keksin taas niin laitan sulle reseptin. Hah;)

    VastaaPoista