tiistai 25. syyskuuta 2012

Burgundy trousers

IMG_9756 IMG_9763 IMG_9765
Kuvat on hieman tummia, pahoittelut!

Pari postausta alempana kyselin hyvien viininpunaisten housujen perään ja eilen kävin ne sit ostamassa! :) Kiitos niille muutamille, jotka mulle vinkkaili housuista mut lopulta ne just mulle hyvät löysin Jennin blogista. Housut on siis hennesiltä, niissä on normaali/korkea vyötärö ja ne on hieman joustavaa materiaalia. En ymmärrä, miten olin kävellyt noitten ohi hennesillä ilman et olin koittanut niitä. Jee, oon nyt niin iloinen mun uusista housuista, näyttää paidatkin ihan erilaisilta kun ei oo sinisiä tai mustia housuja jalassa. :)

ps. Oon nyt jo vähän aikaa miettinyt uuden kameran ostamista ja haluisin ehkä canonin järkkärin. Täytyy myöntää, että en kauheasti ymmärrä noitten päälle mitään, joten mulle seuraavaks saatte vinkata mulle kameroista. :D Netistä oon katellut kameroita ja canonin 1100D vaikuttais ihan hyvältä ja kohtuu hintaiselta, vai? :)

52 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. hih mäkin tykkään! :) ne on vähän vaaleemmat luonnossa mut kuitenkin :)

      Poista
  2. Mulla on noi samat, ne on just ihanat!!! :) Paitsi jouduin ottamaan vähä liian ison koon ku kaikki vähänki pienemmät oli jo menny :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi toivottavasti ne on on kuitenkin hyvät! :)

      Poista
  3. Mulla on Canonin 1100D ja oon kyllä ollu tosi tyytyväinen! Se on niin helppokäyttönen ja olihan se edullinenki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, toinen mitä mietin oli 600d mut en tiiä onks ne 18 megapikseliä ja kääntyvä näyttö melkein 600€ arvoisia :D

      Poista
  4. Nuo housut on kyllä niin hyvän väriset! :>
    Oonkin seuraillut sun blogia jo jonkin aikaa, mut oon niiiiin laiska kommentoimaan aina.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) hih kiva kun nyt kommentoit, se piristää aina ihan älyttömästi kun tulee tunne et kyllähän näitä joku sittenkin lukee :D

      Poista
  5. ihanan väriset housut, sopii sulle tosi hyvin :)

    tilda

    tilsaaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. ihana väriyhdistelmä. haluisin niin jonkun valkoisen paidan/neuleen! paitas on ihana!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, tykkään itekin paljon! :) se on cubuksesta :)

      Poista
    2. ai vitsit pitää lähtee etsiskelee! Kamerasta puheenollen, itselläni on Nikon D5100, suosittelen kyllä. Mielestäni ainakin tosi perus/helppo käyttöinen. Kuten Nikonit yleensäkin on :)

      Poista
    3. Nikoneihin en ookaan perehtynyt niin paljon, mutta rupeenkin seuraavaks vertailemaan niitä sit siihen "suosikki" canoniin :)

      Poista
  7. Miulla on canonin 1100D, ja oman kokemuksen perusteella oon ollu enemmän ku tyytyväinen! :) se on nyt kai vielä jossain alennuksessakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai on, muistatko yhtään että missä kaupassa ois? :)

      Poista
    2. sittarista ostin ite! ja gigantista pitäs löytyy kyl kans ja anttilassa näin. :) eiköhän niitä löydy ihan hyvin :p

      Poista
    3. kiitos, pitää vähän alkaa seuraavaksi vertailemaan hintoja! :)

      Poista
  8. Jos päädyt ostamaan canonin 1100d:n, osta ehdottomasti se kuvanvakauksellinen versio. Alottelijalle se on paljon parempi versio :) Jos haluut heti panostaa kunnolliseen (mitä mä ehottaisin), niin kantsii ostaa 600d. Megapikseleillä ei järkkäreissä hirveesti oo merkitystä, enemmän vaikuttaa objektiivit. Kannattaa googletella ja perehtyä kunnolla, ennen kun teet ostopäätöksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. googlettelinkin tota 600D:tä ja se vaikutti kaikinpuolin hyvältä, ainoa vaan kun se on aika kallis ja tuntuu et voisin sillä parilla sadalla, jonka toi 1100D on halvempi, ostaa vaikka sit jonkun objektiivin vielä lisäks :) mut täytyy jatkaa vielä tutkimista ;)

      Poista
  9. mulla on canonin 1100D ja se on tosi hyvä perusjärkkäri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oonkin kattonut et sulla on tosi hyvälaatusia kuvia! :)

      Poista
    2. En saa muuten kommentoitua postaukseesi kuin tällein toisten kommenttien kautta.. Tää kone ei nimittäin anna kommentoia normisti :-D
      Ostin kesällä Canon 1100D järkkärin ja oon kyllä tykänny. Mietin kauan kannatteeko ostaa järkkäriä.. mutta nyt oon kyllä tyytyväinen, että ostin. Saa kyllä niin paljon tarkempia kuvia kun digikameralla. Itse kyllä voin siis suositella tuota Canon 1100D.

      Poista
    3. aijaa mikäköhän siinä on ;o kiva kuulla positiivisia mielipiteitä tosta kamerasta! :)

      Poista
  10. Ihanat housut :) Mulla on Canonin 450D, en kyllä tiedä myydäänkö sitä edes enää :D Mutta siis kaikki noi Canonin "halvat" järkkärit on aika samantapaisia ja tosi helppoja käyttää. Mulla ainakin pelkästään positiivisia kokemuksia omastani. Ja saahan siihen sitten ostettua uusia objektiiveja kun alkaa runko tulla tutuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ainakaan tollaseen en törmänny missään joten voi olla et sitä ei enää myydä. nii sitä mietinkin et jos ostais ihan tollasen perus kameran eka kun sit voi ostaa uusia objektiiveja myöhemmin :)

      Poista
  11. canon 1000D:n käyttäjänä olen ollut puoli vuotta ja oon tosi tyytyväinen. itse ainakin kun mietin järkkärin ostoa niin halusin kameran jolla saisi hyviä kuvia kaikissa olosuhteissa ilman kauheita säätöjä. Aluksi järkkärin koko pelotti että onko se tyhmä kun on niin iso, mutta siihenkin tottuu niin nopeasti! :) suosittelen lämpimästi kaltaisellesi ihanalle bloggaajalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla et se on helppokäyttönen, en tosiaan oo sellanen et tykkään säätää kauheesti kuvien ottamisen välissä ja ennen ja jälkeen :D hih kiitos ! :)

      Poista
    2. Jos et tykkää säätää kuvien ottamisen yhteydessä, niin sitten ei kannata ostaa järkkäriä. Menee ihan hukkaan, jos kuvailet pelkällä automaatilla kun siihen riittäis ihan perus pokkarikin. Kannattaa miettiä vaikka Canonin powershotin malleja mieluummin :)

      Itelläni on ollu Canonin 1000d nyt pari vuotta ja täytyy sanoo, että runko ei kyllä enää riitä. Ei auta, vaikka ostaa paremmat objektiivit, kun runko on niin "lelu". Jos mietit, että tuut kuvailemaan paljon, niin suosittelen hankkimaan heti kunnon rungon.

      Poista
    3. mulla on hyvä canonin pokkari ja haluun kyllä järkkärin, sen verran tykkään säätää niitten kuvien ottamisen yhteydessä, sanoin ehkä tossa ekassa kommentissa väärin :D

      Poista
    4. ^^oho näköjään ekassa kommentissa onnistuin sitten kirjottamaan väärin... tarkotan että mulla on 1100D eikä 1000D.. :D nniin tosiaan 1000D:ssä ei taida olla videointia mutta 1100D:ssä siis on ja olen ollut siihen siis tyytyväinen :D

      Poista
    5. hih okei hyvä kun tarkensit! :D

      Poista
  12. Jos haluut järkkärin joka kestää pitkään, en suosittelis ottaan 1000D:tä tai 1100.. Objektiivi on jotenkin jäykkä verrattuna näihin kehittyneempiin, tuntuu vaan jotenkin 'lelumaiselta' kädessä. 1000d:ssä ei oo myöskään videokuvausmahollisuutta.. Mulla ittellä on Canonin 550D ja on kyllä ollu superhyvä! Myös Nikon 3100D on tosi hyvä ja simppeli käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai mitä ei oo videokuvausta? ;o oho no nyt pitää kyl miettiä uudestaan :D ei se objektiivi niin haittaa kun varmaan ostan sit erikseen uuden myöhemmin mut toi videokuvaus kyl vähän harmittaa..

      Poista
    2. 1100 D:ssä on kyllä videokuvaus :)

      Poista
  13. Kannattaa myös miettiä Nikon D3100 ton Canonin 1100D:n sijasta, se on melko samanhintanen käsittääkseni ja aika lailla samat ominaisuudet. Nikonista löytyy HD videokuvaus mikä on sikahyvä ! Itellä on just toi Nikon ja oon ollu tosi tyytyväinen, koska etin perusjärkkäriä videotoiminnolla ja halusin saaha vähän parempia kuvia kun diggarilla :D Kuvat on tosi hyvänlaatusia. Lisäksi voisin vinkata lisäobjektiivista, merkki Tamron, 70-300mm. Hintaa vaan 140e ja oon kuullu pelkästään positiivista palautetta siitä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei en oo ite perehtyny ollenkaan nikoneihin, mut niko on sitä mieltä et pitäis ostaa nikon ja iskälläkin ois nikon nii vois sit lainailla sen lisäjuttuja ;) kiitos, tälläset vinkit auttaa oikeesti! :)

      Poista
    2. Mulla on just toi nikon d3100 ja toi tamronin objektiivi. Suosittelen :)

      Poista
    3. okei no sulla onkin aina kivoja kuvia! :)

      Poista
  14. Ei vitsi kuo kivat housut!! Paljon ne makso ?:) ja mulla on toi 1100d ollu yli vuoden käytössä ja oon ollu tosi tyytyväinen! Sopii just alottelijoille ja on sellane hyvä perusjärkkäri, suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ne ei ollu kuin parikymppiä! :) alan kallistumaan kyllä itekin kohta ton kameran puoleen :) ainoa vaan et jos siinä ei oo sitä videokuvausta niin en tiiä et haittaako se mua :D

      Poista
    2. Mulla on ainakin videokuvaus!! Onkohan niitä sit erilaisii malleja? :D

      Poista
    3. 1000d:ssä ei oo videokuvausta, mutta 1100d:ssä on! Ainakin mun mielestä :D Aattelin vaan huomauttaa, ku luit varmaan väärin tuolla aiemmin :D Itelläni on tuo 1000d ja se on kyl ihan hyvä ja oon ollut tosi tyytyväinen. Ainut mitä vois parantaa, on että siin ois kuvanvakain ja videokuvaus. Tosta 1100d:stä en tiiä, jos siinä on noi molemmat.

      Poista
    4. joo hups meni 1000d ja 1100d sekasin eli luin väärin! :D joo kuvanvakaimen haluisin ja sit se ois mulle tärkeetä, et herkkyys (?) on hyvä et saisin vähän hämärämmässä hyviä kuvia :)

      Poista
  15. ite audiovisuaalisen viestinnän videopuolelta valmistuneena mun mielipide on että videokuvaus on vaan huono ominaisuus järkkärissä ja oon sitä mieltä että jos haluu aktiivisesti kuvata videoita niin se tehään videokameralla, ei järkkärin videokuvausmahdollisuudella :D mut täähän on tietysti vaan mun mielipide ja oon "ammattilainen" videokuvauksessa niin tietty mulla on erilaiset tarpeet mitä vaadin kameralta ja videokameralta, että monet ei varmaan ymmärrä tätä ja monelle se videokuvausmahdollisuus kamerassa on vaan plussaa :) mut harkitse todellakin tarkkaan tota että minkä kameran hankit! Lue arvosteluita ja vertaile, kannattaa vaikka liikkeessä käyä ihan kokeilemassa ja kysellä myyjiltä kaikkee mitä mieleen tulee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mulle se ois lähinnä vain plussa, sillä kuvaan videoita erittäin harvoin ja sillonkin kännykkä tuntuu olevan aina lähempänä :D eihän tuo videokuvaus heikennä tavallisten kuvien laatua sit kuitenkaan? :)

      Poista
  16. Voisitko tehdä postauksen sun painon vaihteluista, lihomisesta ja painon kurissapidosta? Kaikkee et miten usein urheilet, jotta laihdut tai kuinka paljon syöt herkkuja että lihot? Itelläki kauhee jojoilu päällä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon ehkä väärä ihminen tekemään tällästä postausta, sillä en oo jojolaihduttaja? :D jos viikon ajan syön herkkuja useesti (esim. reissuissa tai vastaavissa) olo on kyl turvonnut ja tukala mut kun sit taas palaa normaaliin ateriarytmiin nii sekin turvotus katoaa :) samoin käy jos en harrasta liikuntaa viikkoon :) paino vaihtelee ihan päivästä liikkuen normaalilla ihmisellä helposti parikin kiloa, mut se ei vielä oo mitään jojoilua :)

      Poista