maanantai 1. elokuuta 2011

Oma koti!

Tänään iskä kävi hakemassa mun ja Nikon kämpän avaimet, sillä olin töissä sen isännöitsijäpaikan aukioloajan. Käytiinkin sitten iskän kaa heti kun pääsin töistä katsomassa, miltä asunto näyttää tyhjänä. :)

Käytiin siis Nikon kanssa kattomassa sitä kämppää jo ennen kuin päätettiin, et muutetaanko siihen, mutta silloin siellä oli vielä edellisten asukkaitten tavarat.


Vähän huono laatu kun kamera jäi kotiin :s
Prisman kassissa on siis kaikkea tarpeellista, mitä käytiin iskän kanssa ostamassa mulle ja Nikolle, esim. puhdistusaineita, kahvia ja teetä. :)

Jee, siivouskaapin ekat asukit :)

Ja tässä tulee asunnon kohokohta, jota rakastan ja vihaan:

Hihi, iskä tutkii uuninpeltejä :D

Tollanen jätti Buddha- tapetti. Edelliset asukkaat on laittanu sen siihen ja kysy meiltä, et halutaanko et ne poistaa sen, mut sanottiin et antaa sen jäädä.. :D Välillä on kaduttanu, mut heti ku on rahaa ja löytyy just sellanen, mikä halutaan, laitetaan tohon tilalle sellanen mustavalkonen kaupunkimaisema tapetti! :)

Mut väliaikasesti toi on oikeestaan ihan kiva, tulee vähän väriä ja kun on kalusteet paikoillaan nii ei tohon niin paljon ees kiinnitä huomiota. Läheltä ei ees huomaa, mikä se on. :D

Mutta miltä kämppä näyttää? :) Torstaina kun Niko tulee lomille, aletaan kantaa tavaroita paikoilleen. :)

10 kommenttia:

  1. Kivan näkönen kämppä :) Onko tää vuokra vai asumisoikeus? Voi sitä sisustus vimmaa mikä mullaki alko heti kun oli avaimet kädessä ja remppa valmis :D Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  2. Jonna, vuokra-asunto joten hirveesti ei sinne saa mitään tehdä, paitsi imeisesti sisustustapetteja laittaa ;D ja se sisustusvimma on täälläkin päin.. :D kiitos!

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää :)) Hehe toi buddha -tapetti on kyl aika velmu !! =DD

    VastaaPoista
  4. kivalta näyttää! oi uuden kodin laittaminen on aina niin kivaa. ja onnea ekaan yhteiseen kotiin teille :)

    VastaaPoista
  5. Hulvaton toi Buddha :--D Mutta ei paha, ei paha :D

    VastaaPoista
  6. Cherry: Kiitos ja jep se nyt on vähän tollanen... :D

    ssanni: kiitos! :) ootan jo innolla sisustamista

    Jeenna: niin, siitä ei oikeen tiiä, et mitä mieltä olis.. :D

    VastaaPoista
  7. Mari, aijaa hih onko teijän asunto niin samanlainen et tunnistit kuvista vai miten? :D kiitos vinkeistä! oonkin ajatellu ottaa yhteyttä isännöitsijään sillä mulla on pari juttua, mitä haluun täällä uusiks... ja tosta laminaatista, niin meille sanottiin et se nostais vuokraa :s

    VastaaPoista
  8. Mari, aijaa pitää soitella isännöitsijälle ;D joo itseasiassa katottiin nikon kanssa seiska kerroksesta asuntoa, mutta tää meidän asunnon pohjaratkasu oli just enemmän mieleen :) vitsi keitä yhteisiä tuttuja meillä on? :D alko kiinnostaa et kuka oot ku ei tosta kissan kuvasta paljoo osaa päätellä ;D

    VastaaPoista
  9. Mari: no me vietiin tää asunto kesäkuun vikalla viikolla ;D aijaa vähän kiva sattuma, pete on nikon lapsuuden hyviä ystäviä! :D moikkaa joskus jos törmätään hississä :)

    VastaaPoista